Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van az, hogyha verem...

Miért van az, hogyha verem akkor pisi jön sperma helyett?

Figyelt kérdés
Nagyon nagyon pánikba vagyok esve van valami bajom vagy ez normális?

2014. nov. 17. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem egyáltalán nem normális, sürgősen urológia!
2014. nov. 17. 17:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy ?
2014. nov. 17. 17:53
 3/6 A kérdező kommentje:
nemrég múltam 14
2014. nov. 17. 17:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Először is ne ess pánikba!

Mire gondolsz pontosan? Amikor vered, biztosan nem pisi jön ki. Ha maszturbálsz, a magömlést megelőzően egy áttetsző folyadék folyik ki, amit előváladéknak hívnak. Nem lehet, hogy erre gondolsz?

2014. nov. 17. 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Elhiszem amit mondasz,nem is az első vagy ,aki ilyet irt le .Mivel nagyon kételkedtem benn,a fiú egy videót készitett róla,és megnéztem .Bizony nem kevés pisi lövelt a magasba .Nála aztán idővel ez meg is szűnt ,normálissá vált a dolog.Reméljük nálad is csak átmeneti ez .
2014. nov. 17. 18:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha még nem indult meg az ivarsejt képződés, akkor sperma (spermiumokat, azaz hímivarsejteket tartalmazó váladék) nem jön. A merevedést követően előbb a Cowper mirigyek síkos, nyúlós váladéka ürül(het), viszonylag kis mennyiségben és ehhez orgazmus (rángásos kilövellés) nem társul. A prosztata váladéka szintén színtelen, átlátszó, ürülése orgazmus (a prosztata izomzat rángása) során következik be. Ivarérettség esetén ehhez társul az ondóhólyag kiürülése (az ott tárolt spermiumokkal).
2014. nov. 17. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!