A mellékhere "farok" része hol helyezkedik el és milyen hosszú lehet?
Csatlakoznék a témához, hátha tudunk egymásnak többletinfóval szolgálni.
Végigolvastam a beszélgetést, jómagamnál is hasonló a megállapítás arra nézve, hogy a "mellékhere farka" (bal here) keményebb volna.
Érezhetően kb 2 hónapja tűnt fel és azóta kisebb nagyobb a változás, amiket igyekeztem feljegyezni. Eddig amit észrevettem, hogy közös együttlét/ejakulációnál eléggé felkeményedik az "állaga". Nyilván köze van az ondófolyadék távozásában is, viszont ami még érdekes tud lenni, kisebb eltérésekkel bár, de tud egy húzó érzést adni rá pár órával. Ezzel egy időben a stresszt is megnövelte nálam, ami kisebb vizeletinkontinenciában nyilvánult meg.
Voltam háziorvosnál, aki csináltatott egy gyors 11 faktoros vizeletvizsgálatot is. De semmi extra. Voltam UH-n is ágyéktól felfelé, de ott sem találtak többet egy "talán cisztánál" a húgyhólyagban. Valamint voltam urológusnál is ahol újfent volt UH viszont már ágyék alatt is + prosztata vizsgálat. De ott sem volt semmi extra..
Ilyen és ehhez hasonlatos "tünetekkel" más találkozott korábban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!