Takacsek kérdése:
Valoszinuleg fitymaszukuletem van, mit tehetek ellene? Nem tudom merev allapotban rendesen felhuzni a fitymam mert faj es nem jon. Egy honapja szerintem gombas fertozesem volt amit canestenel kezeltem.
Figyelt kérdés
2014. nov. 12. 13:11
1/5 anonim válasza:
El kell menni dokihoz és műtétet ír elő. Nem kellemes de szerintem megéri. Sok ember van aki arra panaszkodik, hogy a műtét után bajok voltak a szerszámmal. Nekem semmi ilyen nem volt. Begyógyult és azóta minden okés...
3/5 anonim válasza:
Miért pont műtétet írna elő,kedves kettes.Ami rád vonatkozott az nem bíztos ,hogy rá is vonatkozik .
majd ketten eldöntik ,mi lehet a jó megoldás .
4/5 anonim válasza:
Gondolom ez egyeshez azaz hozzám intézted a szavaid. Nézd én biztos, hogy nem tudok minden megoldást DE a saját tapasztalatom gondoltam megosztom. Nekem a műtét tökéletesen bevált...semmi bajom nem volt. És bocsi, hogy nem tudtam más tippet adni de nekem csak egyszer volt ilyen bajom :D azóta nincs mert EZ megoldotta...
5/5 anonim válasza:
A fitymaszűkület megoldása valóban a körülmetélés, de nem kell ettől rettegni, mert nagyon sok férfinak ilyen a hímvesszője. Vannak akik ezt beteges dolognak tartják, pedig a világon a férfiak mintegy 30 %-a ilyen vagy olyan okok miatt körül van metélve. Rengeteg előnye miatt sokan akkor is megcsnáltatják, ha nincs szűkületük, mert egészségesebb, higiénikusabb, és a barátnőjüknek is jót tesznek vele!
Menj el a legközelebbi kórház Urológia szakrendelésére, nem kell beutaló. Ottt majd megmondják, hogy mit kell tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!