Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért büdös a farkam minden...

Miért büdös a farkam minden pisilés után?

Figyelt kérdés
Suliban dobom a sárgámat, kirázom teljesen, de egy 10 perc múlva állot pisi szaga lesz. És kicsit fura is. Ez mitől van?
2014. nov. 8. 13:00
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
18/F
2014. nov. 8. 13:04
 2/18 anonim ***** válasza:
29%
Talán nem ártana megtörölni utána ..Ha a farkad hugyos és felhúzod az alsódat ,nyilván az is nedves lesz ..na mármost az alsó elkezd a vizelettől olyan szagot árasztani ,mint az öreg papák a buszon (tisztelet a kivételnek) ..Vágod ugye ?Inkább töröld is meg ott ,mielőtt felhúzod az alsót.
2014. nov. 8. 13:14
 3/18 A kérdező kommentje:
Mibe tudnám törölni?
2014. nov. 8. 13:15
 4/18 anonim ***** válasza:
42%
A többség vécépapírt használ... de ha nincs megteszi a papírzsepi is.
2014. nov. 8. 13:16
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mondjuk erre gondolhattam volna! :)
2014. nov. 8. 13:20
 6/18 anonim ***** válasza:
59%

2 es ne oktats ilyen keményen,mert kevés igzságot irtál .

Persze ha ismernéd a férfiak húgyuti anatómiáját ,akkor ezt nem is írtad volna .A húgy nem egy illatos végtermék.A vesék nagyon sok olyan dolgot választanak ki a szervezetből,a véren keresztül,amik nagyon kellemetlen szaguak,büdösek .Még egy szedett antibiotikum szaga is erősen érződhet.

A kérdésre válaszolva,törölheted ,rázhatod ahogy akarod,az utolsó csepp mindig a gatyában landol .

Ezek egy urológus szavai voltak.A dolog abból adódik ,hogy a férfiak hugycsöve eléggé hosszúak .A látható,és nem látható együttesen 20-25 cm .Ebben még egy törés is található,ami a mosdó szinfonjára hasonli.Na itt is marad belőle,+ a hugycső oldaláról is lefelé szivárog .Ehhez meg kis idő is kell .Ezért van az amit a kérdező írt.

Ha én csak ha kérdés nélkül írom ezeket,hülyének vélnének .Szerencsémre a kérdező engem igazol,mert ez van nála is gyakorlatban.

2014. nov. 8. 14:10
 7/18 anonim ***** válasza:
62%
6-os írja helyesen.
2014. nov. 8. 14:18
 8/18 anonim ***** válasza:
54%
Bocs 7 es,de félre kattintottam a pacsinál .Zöldet érdemeltél volna .
2014. nov. 8. 15:26
 9/18 A kérdező kommentje:
Ezt a válazt én nagyon köszönöm! :)
2014. nov. 8. 15:44
 10/18 anonim ***** válasza:
Szerintem használj inkontinencia betétet. A Tenának van olyan betétje, ami olyan pici és vékony, mint a tisztasági betét nőknek. Ez nők esetében is csak az igen kevés mennyiségű vizelet tehát pár csepp felfogására szolgál. És ez garantáltan semlegesíti a szagot. Nincs az előírva, hogy csak nők használhatják. Beragasztod a gatyádba, és kész.
2015. ápr. 9. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!