Mennyire normális ez 16 éves korban?
Figyelt kérdés
Mennyire normális az ha napi 2x minimum ki kell vernem, hogy ne idegeskedjek azon hogy már megint áll, és már 20 perce nem akarja abbahagyni ?
Ez van reggel is, kb fél órát képes beton lenni ha nem orvoslom a problémát, és délután 2 fele is kezdődik, valamint este. Mennyire normális ez, hogy ha nem verem ki akkor képes fél órát is állni ? Lassan 3-4 hónapja csinálja ezt.
2014. nov. 2. 18:03
11/17 A kérdező kommentje:
:D
Legalább nem vagyok egyedül
2014. nov. 11. 21:32
12/17 anonim válasza:
Nyugi. Ebben a korban ez így normális. Főleg, ha a faterod kopaszodásra hajlamos. Remélem, érted, és nem kell bővebben kifejtenem.
13/17 A kérdező kommentje:
Nemmmmm igazán ._.
Fejtsd ki XD
2014. nov. 11. 21:48
14/17 anonim válasza:
Nos, aki korán kopaszodik, annak magasabb a tesztoszteron szintje. Azaz férfiasabb, és persze ezzel együtt kanosabb is. Ha apud ilyen, akkor nyilván te is örökölted.
15/17 A kérdező kommentje:
Nem ilyen ._.
Nem is szőrös, nem is kopasz :D
Igaz hogy 3 éve láttam utoljára.
Én meg mellkason, meg igazából mindenhol.
2014. nov. 12. 13:27
17/17 A kérdező kommentje:
Igen.
De borotválkozok mindenhol.
2014. nov. 12. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!