Ebben a korban ez normális?
Nos.. semmi fehér nincs benne? Érdekes.. amúgy amikor együtt vagy a lánnyal/fiúval, akkor rendesen felizgulsz?
én arra gondolok, hoyg lehet nem eléggé izguslz fel és azér, de ez nem magyarázat...
Ha teljesen átlátszó, én szerintem akkor a herédből nem megy sperma a farkadba, és így csak a másik váladék jön, hímivarsejttel nem keveredik össze... Persze lehet nincs igazam. sőt, remélem nincsen.
Mindig ilyen volt, vagy csak most lett ilyen?
Én írtam mindkét választ amúgy :D
Nos..szerintem a háziorvostól kérj beutalót az urológushoz, aztán ott majd kiderül, hoyg mi lesz. .de szerintem jó ötlet a háziorvosnál kezdeni - mondd el neki is ezt az átlátszó sperma dolgot, ő valószínű mond rá valamit.. és hogy te is megnyugodj, szerintem majd elküld spermavizsgálatra - ott kiderül, hogy mi van benne, vagy mi nincs benne. Bár szerintem hímivarsejt nem sok lehet benne sajnos...
Mindegy, azért remélem elmondod majd mi lett a végeredmény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!