Miért fáj a bőrőm ha felhuzum?
Figyelt kérdés
Szóval 3 napja kezdődőtt. Eddig semmi baj nem volt éltem a kis nemi életem de aztán egszercsak kipötyösödött a makkom illetve az az alatti rész.Majd azt este megmostam és beszappanoztam mondván hátha jobb lesz..Erre az elkövetkezendő 2 napon el is mult ahogy én láttam de a bőrőm mint ha összeszűkült volna..Minimálisan tudom csak felhuzni..Mit csináljak?2014. nov. 2. 13:19
11/12 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
És ha azt mondom hogy szappan helyet tusfürdővel mostam meg?"
Rrremek! Hazudni akarsz, miközben bagatellizálod is a problémád? Ezt így kell csinálni! Vezesd félre az orvost, max felír valamit, amitől a bajos javulni nem fog, csak rosszabb lesz, mindez miért? Mert szégyeled magad, és szembenézni az igazsággal! Király! Ennyi eszed van az élethez, kérdező!
1. Menj el a bőr- és nemibeteg-gondozóba!
2. Mondd el AZ IGAZAT!
3. Kövesd az orvos utasításait!
ENNYI! Ezen MI nem megy?
12/12 anonim válasza:
Ja, és nem fog tetszeni,de ez az igazság, ha most nem mész el a bőr- és nemibeteg-gondozóba,akkor legközelebb már majd az urológushoz kell majd menned körülmetélésre,mert ha a fitymádat továbbra se fogod tudni hátrahúzni, akkor ez lesz az egyetlen megoldás, mert amit írtál az egyértelműen valami fertőzésre utal! De te döntesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!