Miért fáj a bőrőm ha felhuzum?
Figyelt kérdés
Szóval 3 napja kezdődőtt. Eddig semmi baj nem volt éltem a kis nemi életem de aztán egszercsak kipötyösödött a makkom illetve az az alatti rész.Majd azt este megmostam és beszappanoztam mondván hátha jobb lesz..Erre az elkövetkezendő 2 napon el is mult ahogy én láttam de a bőrőm mint ha összeszűkült volna..Minimálisan tudom csak felhuzni..Mit csináljak?2014. nov. 2. 13:19
1/12 anonim válasza:
Először is talán a korod kellene ide írni .
2/12 A kérdező kommentje:
16
2014. nov. 2. 13:44
3/12 anonim válasza:
Meg kellene mutatnod orvosnak! Lehet, hogy valamilyen fertőzés pl. gomba. Bár most a pöttyök nem látszódnak, de ettől még nem biztos, hogy teljesen el is múlt! A fitymádon, makkodon lévő gyulladás okozhatja azt is, hogy nehéz hátrahúzni a bőrt.
4/12 A kérdező kommentje:
Szedtem egy gyógszert aminek a mellékhatása volt a gombás kiűtés, mikor észrevettem akkor le is tettem a gyógyszert..Elkerülném az orvost ha lehet
2014. nov. 2. 14:21
5/12 anonim válasza:
Megpróbálhatod az Canesten-t, de ha nem múlik el, nem hiszem, hogy megúszod az orvost!
6/12 anonim válasza:
Ha most szedted a gyógyszert ,és ilyen mellékhatást is irtak,lehet hogy az okozta .Ennek viszont nem az orvos az oka .Várj pár napig ,amíg a gyógyszer hatása lebomlik a szervezetedben .A mellékhatása is múlni fog .
7/12 A kérdező kommentje:
És ha azt mondom hogy szappan helyet tusfürdővel mostam meg?
2014. nov. 2. 17:02
8/12 anonim válasza:
Ennek nincs sok jelentősége, ha csak nem vagy allergiás a tusfürdőre.
9/12 A kérdező kommentje:
Akkor nincs jelentősége. De felhuztam megnéztem semmi baj..Csak a bőr fáj mikor huznám fel..Lehet ráragadt és be kell járatni újra?
2014. nov. 2. 20:14
10/12 anonim válasza:
Te döntöd el, hogy mit teszel, de szerintem hiba lenne annyival elintézni, hogy "ráragadt", amikor más tüneteid is voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!