Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tegnap barátnőm sokáig elhúzta...

Tegnap barátnőm sokáig elhúzta nekem az élvezést, és fájt utána nagyon, ez mitől lehet? 15f

Figyelt kérdés
úgy érezzük hogy a szexhez még kicsik vagyunk, de szoktunk játszani egymással ha értitek mire gondolok (ő kiveri nekem, én meg simogatni szoktam ott... :D) Tegnap viszont elhúzodott a dolog, kb. háromnegyed óra is lehetett amég nem hagyta hogy élvezzek, nagyon jó volt nem azt mondom, csak a vége fele már fájt egy kicsit, mikor elélveztem utánna meg a lent minden fájt nagyon, ez mitől lehet? megilyedtem nagyon nem mertem neki mondani..

2014. nov. 2. 12:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Pont azért történt, mert egy kicsit tovább húztátok a kelleténél. Ugyanez előfordulhat, ha hosszú ideig fel vagy izgulva, de az izgalmat nem követi kielégülés.

Pár nap és rendben leszel!

2014. nov. 2. 13:14
 2/8 anonim ***** válasza:
7%
Nagyon sokan arra buzditanak itt,mennél tovább kell elhúznia sexet.E Ők nem olvastak a férfi nemi szervek működéséről,és így lehet járni ,ahogy te is jártál .A természet nem az élvezetk halmozására találta ki az elélvezést,hanem a szaporodásra,faj fenntartásra .Ezt még az állatok is tudják.A hossza tartó izgalom keltés nagyon káros lehet a herékre nézve .A sok kis izom feszülté vált bennük,akadályoztatva lettek abban ami a feladatuk .A spermium mennél előbbi külvilágra juttatása .Könnyen gyulladnak ilyenkor be,még orvosi segitségre is szükség lehet.A fájdalom pár napig az alhasra kisugározhatnak.a herék többszörösen fájdalmasan érzékenyek lesznek.A zacsi is bevörösödik .Jó lenne kicsit komolyabbra venni az ilyen dolgokat .
2014. nov. 2. 13:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ekkora baro mságot, amit az előző írt, rég nem olvastam már!

Az egész nem ennyire egyszerű dolog, és ennyi információból még nem lehet semmit sem megállapítani! Számos oka lehetett annak, hogy miért fáj, azok a "sok pici izmok" meg nem picik, és terhelhetőek, az meg nem jó, ha elsietitek az egészet. Felelősségteljes fiatalok lehettek, ha így gondolkoztok, ahogy. :)

2014. nov. 2. 23:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Már egyébként elmúlt, de akkor azért volt mert nem szabad sokáig húzni? vagy most mégse? mert egymásnak ellentéteset írtatok ><

legközelebb menjek el hamar? nem értem

2014. nov. 3. 15:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem kell hamar elmenned és egyáltalán nem lesz hátrány, ha megtanulod irányítani, kicsit tovább húzni az orgazmusod. De ha túl sokáig húzzátok a dolgot, akkor néha ez is előfordulhat.
2014. nov. 3. 15:58
 6/8 anonim ***** válasza:

ha sokáig húzod akkor már fáj

a herék ilyenkor megtellnek vérrel, ha megfogod, érzed hogy amelyik fáj, kő kemény

pár óra és elmúlik

az orgazmus ilyenkor már nem segít

ne húzd el ennyire orgazmus nélkül, bár át fogod élni ezt még párszor

bajod nem lesz tőle

2014. nov. 3. 20:15
 7/8 A kérdező kommentje:
akkor most mi van? nem szabad ennyi ideig?
2014. nov. 10. 19:11
 8/8 anonim ***** válasza:
szabadni szabad, csak kellemetlen
2014. nov. 10. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!