Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férfiak, mi a baja a barátom...

Férfiak, mi a baja a barátom péniszének? Vagy ez normális?

Figyelt kérdés

Este fürdött, és kb 3x szexeltünk, majd reggel orális szexszel akartam ébreszteni, viszont amikor lehúztam a naciját, éreztem valami furcsa szagot, majd mikor lehúztam a bőrt (mert erekciója volt) hogy lássam a makkját, még erősebb volt a szag, nem is tudtam a számba venni az undor miatt.

És ez már nem az első alkalom, hogy ha fürdés után több óra telik el akkor ilyen szaga lesz a péniszének. Sőt, szex után mintha az én puncim is kicsit átvenné ezt.

De nem fáj neki, nem viszket meg semmi ilyesmi. Mi lehet a probléma?

20/L

2014. nov. 1. 23:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez természetes szag,a bőr alatt picit bepállik.Sajnos a férfiak ezt nem tudják hogy igen hányingert keltő főleg éhgyomorra.Ha esetleg éjjel pisilni is volt akkor még az is hozzá.Én egyszer megkértem a pàrom hogy húzza fel a bőrt,fogja meg körülötte és szagolja meg.Mondta hogy érzi!Mivel mindketten szeretjük az orális szexet azóta gyorsan megmossa mielött elkezdenénk.
2014. nov. 1. 23:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Azért ne gondold, hogy neked mindig rózsaillatod van, és ő nem veszi át a te szagodat. Szóval, pont a te testnedved szárad rá, nem?
2014. nov. 1. 23:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha áztatja ecetes vízben jobb lesz?
2014. nov. 1. 23:30
 4/10 anonim ***** válasza:
koleszba van egy szobatársam fuuu nagyon büdös neki is..mintha alattunk egy hullát tartanának és jönne fel a szag
2014. nov. 1. 23:39
 5/10 A kérdező kommentje:

Én is azt gondoltam hogy természetes, de ennyire erős lenne? Meg ennyire kellemetlen?

#2 tudom jól, de nem egy éjszaka alatt válik nem rózsaillatúvá. nekem is volt már hogy erősebb szaga volt, akkor elmentem nődokihoz és meg lett oldva. És nem hiszem hogy az enyém szárad az övéjére, mert magamból ilyen szagot soha nem éreztem, csak ha vele vagyok. (2 hetente 1x)

2014. nov. 2. 07:34
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát azért csak volt előtte 3 aktus bakker! Szerinted azután mennyi cucc száradt rá, ha utána nem mosta meg? Ha még vizelni is ment utána, akkor pláne...

Persze innen nem tudom megítélni, hogy mennyire büdös, de ha szerinted annyira durva, akkor küldd el orvoshoz.

2014. nov. 2. 10:58
 7/10 anonim ***** válasza:
gondolom szex után nem volt mosdás
2014. nov. 2. 12:09
 8/10 anonim ***** válasza:
használtatok gumit?
2014. nov. 2. 12:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Te figyelj már!Jól értem,hogy este együtt voltatok 3X is majd reggel amikor beakartad kapni vagy bekaptad rém büdös volt?Ha így volt és mosakodás nem volt este az aktus után akkor min csodálkozol?A női vàladék és az ő nemi nedve plusz a spermáé úgy mégis milyennek kellene lenni?
2014. nov. 2. 15:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Első 2 után volt fürdés, a 3. kb éjjel 2kor volt akkor inkább nem keltünk fel. De volt már rá példa hogy nem is voltunk együtt, akkor is ez volt. Szóval nem értem.
2014. nov. 2. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!