Férfiak, mi a baja a barátom péniszének? Vagy ez normális?
Este fürdött, és kb 3x szexeltünk, majd reggel orális szexszel akartam ébreszteni, viszont amikor lehúztam a naciját, éreztem valami furcsa szagot, majd mikor lehúztam a bőrt (mert erekciója volt) hogy lássam a makkját, még erősebb volt a szag, nem is tudtam a számba venni az undor miatt.
És ez már nem az első alkalom, hogy ha fürdés után több óra telik el akkor ilyen szaga lesz a péniszének. Sőt, szex után mintha az én puncim is kicsit átvenné ezt.
De nem fáj neki, nem viszket meg semmi ilyesmi. Mi lehet a probléma?
20/L
Én is azt gondoltam hogy természetes, de ennyire erős lenne? Meg ennyire kellemetlen?
#2 tudom jól, de nem egy éjszaka alatt válik nem rózsaillatúvá. nekem is volt már hogy erősebb szaga volt, akkor elmentem nődokihoz és meg lett oldva. És nem hiszem hogy az enyém szárad az övéjére, mert magamból ilyen szagot soha nem éreztem, csak ha vele vagyok. (2 hetente 1x)
Hát azért csak volt előtte 3 aktus bakker! Szerinted azután mennyi cucc száradt rá, ha utána nem mosta meg? Ha még vizelni is ment utána, akkor pláne...
Persze innen nem tudom megítélni, hogy mennyire büdös, de ha szerinted annyira durva, akkor küldd el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!