Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől viszkethet a makkom?

Mitől viszkethet a makkom?

Figyelt kérdés
4 napja vettem észre, hogy nagyon viszket a makkom és eléggé vörös is. tüdőgyulladásra szedek gyógyszert, és mióta azt szedem azóta tűnt fel ez. nemi életet nem élek még úgyhogy eléggé tanácstalan vagyok. muszáj ezzel orvoshoz fordulni? nem lehet hogy csak a gyógyszerre vagyok allergiás?

2014. okt. 30. 12:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet ez a gyógyszer mellékhatása is .El kell olvasni mi van a tájékoztatóra ráírva .
2014. okt. 30. 12:24
 2/8 A kérdező kommentje:
"rezisztens baktériumok vagy gombák, pl. Candida okozta szájüregi vagy hüvelyi fertőzések" ennyi volt a tájékoztatón aminek köze lehet a dologhoz
2014. okt. 30. 12:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Jók ezek a gyógyszerek :D
2014. okt. 30. 12:37
 4/8 A kérdező kommentje:
most tényleg nem tudom mi legyen :/ holnap van az utolsó nap a gyógyszerből, utána várjak egy két napot és ha nem múlik el menjek orvoshoz? nem lesz addig komolyabb bajom? :(
2014. okt. 30. 13:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Antibiotikumot szedsz a tüdőgyulladásra (pl Augmentin)?

Egyes antibiotikumok szedése után előfordulhat gombás fertőzés. Mutasd meg orvosnak!

2014. okt. 30. 13:13
 6/8 A kérdező kommentje:
igen antibiotikumot szedek. akkor mindenképpen orvoshoz kell mennem vele? :(
2014. okt. 30. 13:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, ha lehet, inkább nézesd meg!
2014. okt. 30. 13:33
 8/8 A kérdező kommentje:
rendben:( köszönöm a válaszokat!
2014. okt. 30. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!