Tata22 kérdése:
Normális ha a makkom kicsit ferde?
Figyelt kérdés
Maga a péniszem nem csak a makkom.#Normális a ferde makk?
2014. okt. 26. 08:20
1/12 anonim válasza:
Ha csak kicsit ferde (nemi életben nem zavar és a vizelésben sem akadályoz), akkor normális.
2/12 A kérdező kommentje:
Még nem élek nemi életet.Ha nyugalmi állapotban van akkor nem zavar a wc-n.Ha merev akkor jobban ferde ha esetleg így kéne pisilnem lehet irányíthatatlan lenne :D
2014. okt. 26. 09:15
3/12 anonim válasza:
Ne aggódj,pisilni merev állapotban talán nem is tudnál .
4/12 A kérdező kommentje:
Már sikerült párszor reggel :D
2014. okt. 26. 13:22
6/12 anonim válasza:
Gondolom kicsit jobbra vagy balra áll. Az nem gond, nekem kicsit balra fityeg és semmi baj nincs vele.
7/12 anonim válasza:
Igen, normális. Ha komolyabban elferdülne, vagy begörbülne, akkor lenne baj, mert akkor közösülni sem biztos, hogy tudnál vele. Ha olyan lenne, akkor azt műteni kellene, de így szerintem semmi baj nincs! :)
8/12 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy a kis pisilő lyukacska n tudom minek nevezik,kicsit megferdült balra.
2014. okt. 30. 09:23
9/12 A kérdező kommentje:
Mintha csak valaki sodrófával megcsavarta volna..
2014. okt. 30. 10:27
10/12 anonim válasza:
A kis pisilő lyukacska a húgycsőnyílásod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!