Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nehezen jön hátra a fitymám...

Nehezen jön hátra a fitymám ez baj?

Figyelt kérdés
Főleg reggel van így, de máskor is hogy teljesen felál és letudom húzni de kicsit fáj mert hozzá van tapadva a bőr a fitymához de ha kicsit bevizezem akkor jó, ez természetes?
2014. okt. 29. 11:54
 1/8 anonim válasza:
40%
Hány éves vagy? El kell menni urológushoz majd az megoldja.
2014. okt. 29. 12:07
 2/8 A kérdező kommentje:
15 vagyok
2014. okt. 29. 12:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Amikor nincs merevedésed, mindig könnyen hátrahúzható? Lehet, hogy van egy enyhe fitymaszűkületed. Mutasd meg urológusnak!
2014. okt. 29. 12:40
 4/8 A kérdező kommentje:
ha nincs merevedés akkor simán hátrajön, amikor már merev akkor van úgy hogy az első pár húzásnál nehezen jön hátra és kicsit begyűrődik a makk alá de utána többnyire rendben van, gondoltam arra is hogy simán csak szárazabb a péniszem ezért tapad a bőr a makkhoz.
2014. okt. 29. 12:54
 5/8 A kérdező kommentje:
nem szeretnék egyből urulógushoz menni mert nem akarok feleslegesen menni mert csak elmenni elég körülményes lenne.
2014. okt. 29. 12:56
 6/8 szamo77db ***** válasza:
100%
A döntés a tiéd. De ha romlana ez az állapot, tehát nehezebben tudnád hátrahúzni vagy jobban fájna, csak meg kellene mutatni szakembernek!
2014. okt. 29. 14:39
 7/8 anonim ***** válasza:

A bőr,maga a fityma ,és a makkhoz szokott tapadni .A letapadásst az ügyes fiúk otthon meg is oldják .Nagyon enyhe szükületed lehet,lehetőleg ne szárazon masztizzál.

használj valamilyen sikositót,sok esetben ezt a nyál is megteszi .

2014. okt. 29. 16:31
 8/8 anonim válasza:
0%

A fiúknak legalább a fele (bár releváns statisztika híján ezt merészség így meghatározni) a korai kamaszi években szembesül ezzel a jelneséggel. Különösen ha jó méretes a makkjuk.

Mivel az izgalmi állapotba került makk szinte mindig szélesebb a himvesszõ átlag-vastagaságánál, így a legtöbbünk a maga kamaszkorában átélte/átéli ezt a jelenséget, és pl. nálam is annakidején azonnal a sötét gondolatok jöttek be, ....hogy biztosan beteg vagyok, stb.

Énnekem szerencsém volt, mert olyan nálam idõsebb haveri társaságom volt, ahol szinte mindig a farkunkról beszéltünk: kiviláglott, hogy ez legtöbb esetben (legalábbis egy ideig) teljesen normális jelenség.

A makk az elsõ kamaszi idõkben, amikor naponta többször is merev lessz a himvesszõ;---nagyon érzékeny. Még a gatyóhoz hozzáérése is fájhat. De csak pár hónapig tart ez az állapot.

Én 11 éves koromban kezdtem el a farkam ágyban való tapogatását, majd 13 éves koromban az önkielégítést. Elõször pont a kérdésben szereplõ szükület miatt csak egyszer hátrahúztam, (na, az egy kicsit fájt) majd abban a hátrahúzott konstans állapotban szappanos kézzel (a kádban az esti fürdésem alatt onanizáltam annakidején) fejtem ki magamat.

Egy idõ után észrevettem, hogy szappanozott állapotban a szükület már nem is olyan rémes, az ötödik esetnél már simán hátracsúszott, aztán a gyakorlatok egy pontján már a fityma rendesen betágult, és bár a makkom elég nagy volt, ennek ellenére már száraz, normál állapotban is a makk mögötti csatornába -hátra- lehetett húznia bõrt. Attól kezdve évtizedeken át a legkitünõbb állapotban lehetett használni a vesszõmet akár onanizálásra, akár csak rutinosan tisztítani, akár közösülésre/nemzésre is, (ami szintén sok örömömre szolgált az évek alatt mindenféle fájdalom nélkül.

2014. nov. 1. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!