Van okom aggódni vagy normálisak a méretek illetve amiket írok? Infok lentebb.18/F
Szóval először méretek: nyugalmi 8cm ,vastagság (vonalzoval felé téve)2-3.
Merev: 11-12cm , vastagság 3,5cm Ez kevés vagy szégyelni való pl. lány előtt sexnél...van barántőm azért kérdezem lassan eljutunk odáig és tartok tőle hogy mit fog szólni. Őszinték legyetek pls!
További kérdéseim: A jobb herém kisebb majdnem fele a balnak, ill. néha eltunik "felcsuszik" , mi az orvoslása ill. mi a gond?
Másik: fitymafékem rövid, fáj a beavatkozás?
Az létezet hogy a lila makkom alatt a bőr? inkább mintha az ér lenne megdagadva nem nagyon kicsit csak de látszik lilás szine van?!
Bocs a sok kérdésért!
Na, végülis elhatároztad magad az urológus meglátogatása mellett??
EE
Te most VICCELSZ??? ENNYIT ÉR MEG NEKED A SAJÁT NEMZŐKÉPESSÉGED???
Minek vársz a nyári szünetig? Elolvastad te egyáltalán az 05:42-es hszsom alulról a 3. bekezdését?
NE LÉGY MÁR ENNYIRE GYÁVA!!! Ez nem egy olyan probléma, amivel nyugodtan lehet várni, mert IMPOTENS LESZEL! Az ingahere/A bújtatott here NEM JÁTÉK!!!
Ha akarsz gyerekeket nemzeni, akkor már tegnap el kellett vna menned, nemhogy a nyári szünetig várni...Ilyen hül'yeséget...! Ha elrákosodna benned valami, akkor is várnál nyárig? Vagy inkább megelőznéd? Mert AZ OSTOBA BALGA EMBER csak HÚZZA-HALOGATJA a dolgot, AZ OKOS azonban MIHAMARABB MEGOLDJA!
Jövő hét... legkésőbb, ha nem akarsz a fejedet a falba verve később azon bőgni a bnőddel, hogy miért nem lehet gyereketek (miattad)...!
EE
Remélem, ez a két esettanulmány (alább) rádöbbent majd téged mekkora marha vagy, ha még tovább várakozol a helyzet megoldásával.:
EGY SRÁC ESETE, AKI ÉVEKIG SUNNYOGOTT ÉS A PROBLÉMÁJA CSAK TOVÁBB NŐTT:
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__6..
EGY SRÁC, AKI A MÓKUSKERÉKBEN VAN, DE TÚL GYÁVA AHHOZ, HOGY LÉPJEN ÉS KISZÁLLJON BELŐLE, HOGY MEGOLDHASSA VÉGRE A PROBLÉMÁJÁT, AMIT MELLESLEG NEM LENNE VÉSZES ORVOSOLNI _ (IGENCSAK TANULSÁGOS!!!!!):
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__5..
Üdv: EE
Értem!
De azért én a helyedben nem várnék a nyári szünetig, és megnézetném! Ha ugyanis eddig vártál, ennyire mindegy volt, én nem így állnék hozzá, éppen ezért nem értelek, miért kezeled ezt a dolgot ennyire ráérősen?
Hogy most rövid-e tényleg és feszül a kantár, esetleg maga alá kezdi húzni a makkot, hogy ez téged milyen mértékben akadályoz, ezt így nem tudom megítélni, éppen ezért nézesd meg, ha zavar, szex/kicsapás közben kellemetlenségeket, fájdalmat okoz, vágasd át!
A rövid fitymaféket egy rövid ambuláns beavatkozással megoldják: Mindössze néhány érzéstelenítő szurit kapsz a bréd tövébe, és félórán belül meg is van az egész. Néhány helyen átvágják, majd összevarrják. Több tapasztalatot is hallottam erről, közvetlenül azoktól, akik ezt átélték már.
Ha a fitymád külső felszínén fut végig, az tényleg csak ér lehet, orvos akkor kell, ha be van gyulladva, vagy túlságosan kidülled, megduzzadt. Ezt te látod, ha fáj te érzed. Látatlanban semelyik témáról nem tudok konkrétabbat mondani.
EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!