Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nem egyenes a farkam?

Miért nem egyenes a farkam?

Figyelt kérdés
Sajnos kis koromtól fogva az első merevedésemtől kezdve a farkam nem áll egyenesen.Pár cm ig az de utána elferdül.Ugyanúgy élvezek meg minden csak nagyon idegesítő.Nyugalmi állatpotban teljesen normális. Igaz így jobban kézre áll a verésnél de akkor is.Valaki küszköd-e vagy küszködött-e hasonló problémával?Ha igen van van valamilyen tanácsa?Kérlek írjatok!(perverz disznó hozzászólásokkal kíméljetek)
2010. jan. 25. 15:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

>...

Jah...15/f... csak az első oldalon volt <:-$

2010. febr. 4. 03:15
 12/19 A kérdező kommentje:

-emlékezhetnek de soha szóba nem jött ez a kérdés.

-műtetni az biszt hogy nem fogom

-normál állapotban fedi,de ha fel van állva akkor nem teljesen

-nem nagyon hajlik el a makk kb olyan 20 fokot esetleg

-én nem emlékszem arra hogy vizsgálta volna meg valaki,vagy nagyon kicsi voltam és nem emlékszem rá

-15 éves vagyok átlagos testalkat 168 cm és a súlyt nem tudom pontosan kb 65 kg lehetek.

2010. febr. 4. 13:41
 13/19 anonim ***** válasza:

Hali ismét!

Ha nem zavar, nem okoz lelki gátlást és szégyellőssé sem tesz mások előtt (max a szüleid előtt), akkor sztem is fölösleges megműttetned. Azonban az UH-s kezelés egy misét megérne. Az ugyanis semennyire sem invazív, a műtéttel ellentétben, és ha a plakkot is feloldja, akkor még jól is jársz.

Apropó szülők!

Megértem a szégyenlősségedet. Már csak azért is, mert én sem mindig fordultam hozzájuk, amikor annyi voltam, mint te vagy fiatalabb, ráadásul itt a fórumon, akiknek eddig segítettem ill. próbáltam segíteni, azon fiatalok zöme bevallotta (rá is keres7sz, elég sok ilyen kérdezőtopik van itt), hogy szégyenli magát, ha szólni kéne a szülőknek. Viszont az esetek zömében bebizonyosodott/-dik, és a kérdező srácok utólag ezt nagyon helyesen be is látták, hogy a szülőkkel való -- az ő intim okozatú problémáikról szóló -- beszélgetés iránti félelmük ALAPTALANNAK bizonyultak, és sztem nálad is ez a helyzet. (Egyedüli kivételként max azt tudnám elképzelni, ha a szüleid túlzottan konzervatívak lennének, és teljesen tabuként kezelnék a szexuális témakört, de sztem a te szüleid már nem ilyenek, mert ők már azért frissebb generációt képviselnek, mint a mai 45-50-60-évesek.)

Szóval sztem nyugodtan megkérdez7néd őket erről, még akkor is, ha most sül a képeden a bőr, ha csak ebbe belegondolsz. Nem akarod, hogy az a kő neked is mihamarabb leessen a szívedről?

Ha már itt tartunk, hadd kérdezzem meg Tőled is, és cserébe őszinte választ várok, hogy te vajon miért vagy szégyenlős? (őelőttük, ill. ha mások előtt is, akkor előttük is?) Ez a szégyenlősség miben nyilvánul meg a viselkedéseden, gondolkodásodon, gondolataidon belül?

Megosztod ezt a titkodat velünk vagy velem?

Ami pedig a (suli)dokit illeti, ez sajnos nem az első ilyen dolog, amiről hallok, szomorúan, hogy a sulidokik bizonyos része nem vizsgálja meg a fiatalokat, felszínesen ill. alaposan egyaránt. Így is elég sok a betöltetlen orvosi poszt, de ennek okai offnak számítana, és sztem téged sem érdekelne, úgyhogy nem is untatnálak vele.

Ha egyébként kérdésed van, ne várj nógatásra... :-)

Üdv: EE

2010. febr. 5. 04:09
 14/19 anonim ***** válasza:

>...

Azzal kapcsolatban, hogy miért érdemes beszélned erről a szüleiddel, gyűjtöttem néhány LINK-et. Ha ráklikkelsz ezekre és tanulmányozod az ő esetüket, helyzetüket, érzéseiket, talán te is megérted, miért tartom olyan fontosnak a kommunikációt a szülőkkel, és talán így te is könnyebben veszed rá magad erre.

(Mielőtt azonban megnéznéd vmeiket, amennyiben szeretnéd megválaszolni az előző hszsomban szóba hozott, a szégyenlősségeddel kapcsolatos kérdésemet, érdemesebb lenne még ezelőtt leírni érzéseidet, így elfogulatlanul. Mert, ha elolvasod őket, vsz. azzal befolyásolnád az érzésvilágodat is.)

SRÁCOK, AKIK NAGY NEHEZEN RÁVETTÉK MAGUKAT, HOGY BESZÉLJENEK SZÜLEIKKEL A PROBLÉMÁJUKRÓL:

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__5..

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__6..

EGY SRÁC ESETE, AKI ÉVEKIG SUNNYOGOTT ÉS A PROBLÉMÁJA CSAK TOVÁBB NŐTT:

EGY SRÁC, AKI A MÓKUSKERÉKBEN VAN, DE TÚL GYÁVA AHHOZ, HOGY LÉPJEN ÉS KISZÁLLJON BELŐLE, HOGY MEGOLDHASSA VÉGRE A PROBLÉMÁJÁT, AMIT MELLESLEG NEM LENNE PROBLÉMÁS ORVOSOLNI _ (IGENCSAK TANULSÁGOS!!!!!):

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__5..

Ezekkel kapcsolatban is várom reakcióidat!

Mit gondolsz az esettanulmányok átnézése előtt, ill. után arról, amit fönt írtam a kommunikációról?

2010. febr. 5. 05:12
 15/19 A kérdező kommentje:
kösz szépen mindent, el fogom mondani a szüleimnek és majd valamikor el mondom hogy mi lett ennek az eredménye.Csak sajnos az én szüleim nem eppe az a frissebb generáció mert anyum második házasságából lettem és ő már lassan 55 éves :P. Egy kicsit későn születtem de hát vannak ilyenek is.Őszintén szolva nem tudom miért szégyelem magam mások előtt pedig ne igazán vagyok az csak valahogy itthon nem így megy de el fogom mondani csak várok a megfelelő pillanatra.Hát ilyeneka sulidokik :P Ha lesz még kérdésem akkor írok mihamarabb.
2010. febr. 9. 13:01
 16/19 anonim ***** válasza:

Hali ismét!

Na mi újság?

Beszéltél a szüleiddel azóta? Mit mondtak? (Vagy még mindig nem merted rávenni magad?)

Urológus/Andrológus akkor már meg is vizsgálta azóta?

EE

2010. márc. 26. 22:59
 17/19 A kérdező kommentje:
hali nem vettem még rá magamat pedig annyira el akarom mondani nem hiszem el hogy ennyire gyáva vagyok :(
2010. márc. 30. 14:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Hali ismét!

Nyugi, Pajtás semmi baj! :-)

Írj privit, együtt kitalálunk vmit! Okés?

2010. márc. 31. 16:05
 19/19 anonim válasza:

Üdv EE!

Tartózkodik még itt?

2014. júl. 11. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!