Miért nem egyenes a farkam?
merre görbül és hány éves vagy?
Az enyém kicsit jobbra görbül, szerintem nem lehet tenni ellene semmit, de nem hinném,hogy ez hátrány lenne a szexben. 21/f
A leírásod alapján -hacsak nem érzel ebből adódóan valami fájdalmat- esztétikai probrémának tűnik.
görbületről:(legutolsó bekezdés)
Ami viszont valósabb lehet az esetleges lelki teher amit emiatt érezhetsz. Szerintem a legegyszerűbben úgy élhetsz boldog életet, ha elfogadod magad olyannak amilyen vagy.(persze csak miután minden probléma, betegség ki lett zárva)
Hali!
Ezt az állapotot Peyronie-kórnak hívják, ami annyit jelent, hogy a fütyeszt kiskorodban talán megrúghatták, vagy vmilyen sérülés érhette, aminek következtében előbb érsérülés, akár vérömleny, pénisztörés*** is keletkezhetett. Az öngyógyító folyamat kapcsán a pénisz szövetei úgy hegedtek be, hogy az ún. "törésponton" -- ahol a dákó hirtelen irányt változtat vmerre -- szó szerint hegesedés keletkezett, ami eltorzította a péniszt a helyes irányból, és úgy maradt, úgy fejlődött ki. Ha a kitérés a normál ívből kicsi, nem okoz problémát. Ha mégis, előbb UltraHangos (UH)-kezeléssel érdemes a hegköteget oldani, amennyiben ez nem használ, úgy csak a műtét segít7.
***A "PÉNISZTÖRÉS" kifejezés úgy érzem némi magyarázatra szorul, mivel ugye a cerka nem csont, hanem rugalmas, izmos szövetekből, barlangos testekből áll. Ha törés jön létre, akkor az alatt az értendő, hogy klasszikus esetben törésnek nevezhető külső, invazív behatás érte a hímvessző testét, ám mivel az izom, nem pedig csont, így az visszaállt eredeti állapotába. Azonban a behatásnak köszönhetően érsérülés jött létre, amit ugye hegesedés, varasodás kísért, ezáltal hegköteg keletkezett.
Üdv: EE
Hali!
Volt egy kis időm, rákerestem néhány érdekességre ezzel kapcsolatban.
ÁBRÁK:
>> [link]
>> [link]
>> [link]
FOTÓK:
>> [link]
>> [link]
>> [link]
>> [link]
Tulajdonképpen bármerre és bárhonnan kitérhet a hímvessző az eredeti irányából. Lehet akár lefelé görbülő "C" alakú pénisz is, de akár -- hasonlóan a tiédhez -- enyhén ki is térhet akár balra vagy jobbra, akár a cerka feji részénél, akár a testénél, akár a tövénél. A kitérésnél kell lennie egy plakknak (hegszövetnek) aminél ez az egész kiindult.
_ Szüleid (főleg édesanyád) nem emlékeznek arra, hogy kiskorodban milyen volt?? Akkor is megvolt már ez a görbület?
_ Téged ez mennyire zavar? (Maszturbáláskor ill. egyébként?)
_ Fitymád mennyire hosszú? Túlmegy a makkodon, össze is bojtosodik akár, vagy rövidebb? A plakk vmelyik oldalán mennyire húzza le/el a fitymádat?
_ Makkod mennyire hajlik el balra?
_ Dokinál (urológus, sebész) voltatok vele?
_ Egyéb orvos (Gyermek-/Háziorvos, Sulidoki) mit mondott róla kivizsgáláskor? (Vizsgálta ezt már nálad valaki, -- ha igen, akkor sem tartotta fontosnak foglalkozni vele, -- vagy nem?)
kösz szépen nagyon rendes vagy. Na akkor én válaszolok
-nem hiszem hogy emlékeznének mert azt sem hiszem hogy tudnak róla...
-annyira nem zavar masztizáskor,mostanába ballal szoktam hátha vissza áll a helyére ebben reménykedek.
-a fitymám teljesen normális nincs vele gond.
-hát eléggé elhajlik.
-nem voltunk még.
-még senkinél nem voltunk vele mert eddig csak én tudok róla nem mondtam el senkinek kicsit szégyenlős vagyok...
Hali ismét!
> Miből gondolod, hogy nem emlékeznek rá? Te magad írtad a kérdéskifejtésedben, hogy... "kis koromtól fogva az első merevedésemtől kezdve" tart ez a dolog. Na most az első merevedésed akár történhetett kiskorodban is, nálam is volt úgy gyerekkoromban, hogy állt a lombosfa, pedig még csak nem is serdültem, sőt, még a közelében sem voltam a serdülőkornak... Ráadásul vmeik szülődnek kellett tégedet fürdetnie, letusolnia, átnéznie... érdemes lenne ezt megkérdezni tőlük!
> Attól még, hogy kezet váltottál, max más érzés lesz önkielégíteni. Visszaállni eredetibe nem fog, csak ha a plakkot -- ami kitérítette a cerkát eredeti ívéből -- UH-val vagy műtéttel feloldja a doki.
> Nem a kérdésre válaszoltál... (fitymás kérdés)
>_ Az az "eléggé" az konkrétabban mit takar? (két papírcsík szeggel/vmivel egybetűzve, hogy el tudjon fordulni az egyik a másiktól, de egy helyen összeérjenek + szögmérő) Hány fokos az elhajlás?
>_ Naaa, azt nem hiszem el! Iskolaorvos, háziorvos sem vizsgálta meg a brét?
_ Hány éves is vagy? Milyen testalkat? (magasság+súly?)
Am. nem feltétlenül kell ütésre gondolni, okoz6ta azt más is...
Nah, most hagylak megint válaszolni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!