Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nem egyenes a farkam?

Miért nem egyenes a farkam?

Figyelt kérdés
Sajnos kis koromtól fogva az első merevedésemtől kezdve a farkam nem áll egyenesen.Pár cm ig az de utána elferdül.Ugyanúgy élvezek meg minden csak nagyon idegesítő.Nyugalmi állatpotban teljesen normális. Igaz így jobban kézre áll a verésnél de akkor is.Valaki küszköd-e vagy küszködött-e hasonló problémával?Ha igen van van valamilyen tanácsa?Kérlek írjatok!(perverz disznó hozzászólásokkal kíméljetek)
2010. jan. 25. 15:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

merre görbül és hány éves vagy?

Az enyém kicsit jobbra görbül, szerintem nem lehet tenni ellene semmit, de nem hinném,hogy ez hátrány lenne a szexben. 21/f

2010. jan. 26. 19:18
 2/19 anonim ***** válasza:
78%
a legtöbb embernek kicsit, vagy jobban görbe. Lehet műtetni is, de nem ajánlom, mert gázos, értsd olyan leszel mint michael jackson.
2010. jan. 26. 21:53
 3/19 anonim válasza:

A leírásod alapján -hacsak nem érzel ebből adódóan valami fájdalmat- esztétikai probrémának tűnik.

görbületről:(legutolsó bekezdés)

[link]

Ami viszont valósabb lehet az esetleges lelki teher amit emiatt érezhetsz. Szerintem a legegyszerűbben úgy élhetsz boldog életet, ha elfogadod magad olyannak amilyen vagy.(persze csak miután minden probléma, betegség ki lett zárva)

2010. jan. 27. 01:31
 4/19 A kérdező kommentje:
kösz szépen a tanácsokat. 15\f
2010. jan. 28. 17:09
 5/19 A kérdező kommentje:
jah és balra van görbülve.
2010. jan. 28. 17:10
 6/19 anonim ***** válasza:
54%

Hali!

Ezt az állapotot Peyronie-kórnak hívják, ami annyit jelent, hogy a fütyeszt kiskorodban talán megrúghatták, vagy vmilyen sérülés érhette, aminek következtében előbb érsérülés, akár vérömleny, pénisztörés*** is keletkezhetett. Az öngyógyító folyamat kapcsán a pénisz szövetei úgy hegedtek be, hogy az ún. "törésponton" -- ahol a dákó hirtelen irányt változtat vmerre -- szó szerint hegesedés keletkezett, ami eltorzította a péniszt a helyes irányból, és úgy maradt, úgy fejlődött ki. Ha a kitérés a normál ívből kicsi, nem okoz problémát. Ha mégis, előbb UltraHangos (UH)-kezeléssel érdemes a hegköteget oldani, amennyiben ez nem használ, úgy csak a műtét segít7.

***A "PÉNISZTÖRÉS" kifejezés úgy érzem némi magyarázatra szorul, mivel ugye a cerka nem csont, hanem rugalmas, izmos szövetekből, barlangos testekből áll. Ha törés jön létre, akkor az alatt az értendő, hogy klasszikus esetben törésnek nevezhető külső, invazív behatás érte a hímvessző testét, ám mivel az izom, nem pedig csont, így az visszaállt eredeti állapotába. Azonban a behatásnak köszönhetően érsérülés jött létre, amit ugye hegesedés, varasodás kísért, ezáltal hegköteg keletkezett.

Üdv: EE

2010. febr. 2. 01:43
 7/19 A kérdező kommentje:
Hát kösz szépen ezzel sok mindent megtudtam. :) Túl kicsi lehettem amikor az ütés érhetett mert nem emlékszem rá...
2010. febr. 2. 10:14
 8/19 anonim ***** válasza:

Hali!

Volt egy kis időm, rákerestem néhány érdekességre ezzel kapcsolatban.

ÁBRÁK:

>> [link]

>> [link]

>> [link]

FOTÓK:

>> [link]

>> [link]

>> [link]

>> [link]

Tulajdonképpen bármerre és bárhonnan kitérhet a hímvessző az eredeti irányából. Lehet akár lefelé görbülő "C" alakú pénisz is, de akár -- hasonlóan a tiédhez -- enyhén ki is térhet akár balra vagy jobbra, akár a cerka feji részénél, akár a testénél, akár a tövénél. A kitérésnél kell lennie egy plakknak (hegszövetnek) aminél ez az egész kiindult.

_ Szüleid (főleg édesanyád) nem emlékeznek arra, hogy kiskorodban milyen volt?? Akkor is megvolt már ez a görbület?

_ Téged ez mennyire zavar? (Maszturbáláskor ill. egyébként?)

_ Fitymád mennyire hosszú? Túlmegy a makkodon, össze is bojtosodik akár, vagy rövidebb? A plakk vmelyik oldalán mennyire húzza le/el a fitymádat?

_ Makkod mennyire hajlik el balra?

_ Dokinál (urológus, sebész) voltatok vele?

_ Egyéb orvos (Gyermek-/Háziorvos, Sulidoki) mit mondott róla kivizsgáláskor? (Vizsgálta ezt már nálad valaki, -- ha igen, akkor sem tartotta fontosnak foglalkozni vele, -- vagy nem?)

2010. febr. 3. 13:52
 9/19 A kérdező kommentje:

kösz szépen nagyon rendes vagy. Na akkor én válaszolok

-nem hiszem hogy emlékeznének mert azt sem hiszem hogy tudnak róla...

-annyira nem zavar masztizáskor,mostanába ballal szoktam hátha vissza áll a helyére ebben reménykedek.

-a fitymám teljesen normális nincs vele gond.

-hát eléggé elhajlik.

-nem voltunk még.

-még senkinél nem voltunk vele mert eddig csak én tudok róla nem mondtam el senkinek kicsit szégyenlős vagyok...

2010. febr. 3. 17:52
 10/19 anonim ***** válasza:

Hali ismét!

> Miből gondolod, hogy nem emlékeznek rá? Te magad írtad a kérdéskifejtésedben, hogy... "kis koromtól fogva az első merevedésemtől kezdve" tart ez a dolog. Na most az első merevedésed akár történhetett kiskorodban is, nálam is volt úgy gyerekkoromban, hogy állt a lombosfa, pedig még csak nem is serdültem, sőt, még a közelében sem voltam a serdülőkornak... Ráadásul vmeik szülődnek kellett tégedet fürdetnie, letusolnia, átnéznie... érdemes lenne ezt megkérdezni tőlük!

> Attól még, hogy kezet váltottál, max más érzés lesz önkielégíteni. Visszaállni eredetibe nem fog, csak ha a plakkot -- ami kitérítette a cerkát eredeti ívéből -- UH-val vagy műtéttel feloldja a doki.

> Nem a kérdésre válaszoltál... (fitymás kérdés)

>_ Az az "eléggé" az konkrétabban mit takar? (két papírcsík szeggel/vmivel egybetűzve, hogy el tudjon fordulni az egyik a másiktól, de egy helyen összeérjenek + szögmérő) Hány fokos az elhajlás?

>_ Naaa, azt nem hiszem el! Iskolaorvos, háziorvos sem vizsgálta meg a brét?

_ Hány éves is vagy? Milyen testalkat? (magasság+súly?)

Am. nem feltétlenül kell ütésre gondolni, okoz6ta azt más is...

Nah, most hagylak megint válaszolni. :-)

2010. febr. 4. 03:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!