50 felett egy férfinak milyen betegségei lehetnek?
Figyelt kérdés
Nem dolgozik, nem stresszel, csak bulizik, csavarog, pihen. Sok zöldséget gyümit eszik, és sok gyógyteát iszik. Elvileg akkor teljesen egészségesnek kellene lennie.2014. okt. 20. 10:17
1/6 csabika1971 válasza:
Semmi, minden.
Ez a kérdés igazságosan megválaszolhatatlan. Mert van és lesz is olyan ember aki csak hírből ismeri az orvost. A másik meg állandóan hozzá jár, mert már meg is fázik a ha legkisebb szellő is megfújja.
Ezért soha nem lehet tudni, hogy agy adott embernek mennyi baja lesz 50 éves korára. (remélem nem sok)
2/6 A kérdező kommentje:
Általánosságban kérdeztem, hogy mik fordulhatnak elő?
2014. okt. 20. 11:04
3/6 csabika1971 válasza:
Mik fordulhatnak elő? Most viccelsz? Szinte minden: ízületi problémák, cukor, látás, vérnyomás, stb. A lista végeláthatatlan lehet. És előre szerencsére nem tudható, meri oda érsz majd kiderül, előbb nem. Az talán tényleg segít, hogy minél egészségesebb életmódot élsz. De garancia erre sincs.
4/6 A kérdező kommentje:
Na jó, értem, csak gondoltam, mivel nem stresszeli magát semmivel, nem dolgozik, csak él mint marci hevesen, akkor nem sok baja lehet a későbbiekben.
2014. okt. 20. 14:32
5/6 csabika1971 válasza:
Ez badarság. Néz körül a világban, van aki soha nem dohányzott és alkoholizált s nem élt drogokkal, még is fiatalon hal meg rákban.
A másik oldalt meg van aki két végén égeti a gyertyát, zabál, dohányzik, iszik, hajtja a nőket, stb. Még is nyugdíjasan tiszta örökmozgó és szinte soha nem látott orvost.
6/6 anonim válasza:
Menj ki egy temetőbe. A bejárat közelébe vannak azok a sírok, hogy Jancsika, élt 5 órát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!