Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek 176 centi 72...

Szerintetek 176 centi 72 kilos férfinak sok COMB 55cm / VÁDLI 35? combot kb a hajlattol 5 centivel lejjeb mérrtvem vagy hol kell?

Figyelt kérdés
csak engem kicsit zavar... nem vagyok annyira magas és kb 33 as nadrág (szükebb) combon mindig feszül :/ :/ :/ ez nőket kérdem elsősorba ne vegyek olyan szük farmert vagy bőbbet vegyek?

2014. aug. 29. 14:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát én nő vagyok és fogalmam sincs, hogy hány cm-nek kell lennie egy tökéletes férfi vádlinak, de az biztos, hogy ha valakiről tudnám, hogy férfi létére akkora piperkőc, hogy minden testrészét centivel méregeti, az számomra már annyira férfiatlan lenne, hogy biztosan nem kezdenék vele kapcsolatot. Nem a centiket szokták nézni a nők, hanem az összképet, ráadásul nem is annyira fontos a nőknek a férfiak külseje, mint a férfiaknak a nőké.
2014. aug. 29. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!