A péniszem mereven 21 cm és a vastagsaga5.6 cm, és lankadtan16cm, ezekkel a méretekkel nem fogok fájdalmat csinalni a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
17/F2014. okt. 18. 07:28
12/13 anonim válasza:
Szerencsés vagy. Nekem mereven 26,4cm hosszú és 6,3 cm vastag. És volt olyan barátnőm, akinek csak a makkom ment be és az is fájt neki. Orál nál meg az álkapcsát fájlalta. Nekem se volt jó és neki se. A mostani elég tág. Bemegy tövig. És nagyon élvezzük. Sokszor jó lenne, ha kissebb volna. De ez a sors jutott nekem. El kell fogadnom.
13/13 aszlan válasza:
Nekem csak 17/4.5 de azert meglepnem a párom egy akkora branerel kíváncsi lennék acreakciijara.persze ugy ertem ha regelre akkora lenne valamien csoda fojtan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!