Ha pucéran próbálok aludni mindig feláll a faszom. Ezt meg lehet szűntetni valahogy?
Figyelt kérdés
Mondjuk fokozatossággal hogy először csak a pénisz van kint aztán here,majd végül le a bugyit?2014. okt. 17. 16:03
11/15 anonim válasza:
Nekem az a problémám hogy ha rá nézek egy lányra akkor feláll
12/15 anonim válasza:
Nem gond, hogyha textil nélkül bedurran a jancsi. Főleg alvás közben. Velem is minden este előfordul. Az lenne a probléma, ha nem csattanna tele vérrel. Nekem van úgy, hogy suliban mikor órán elalszom, akkor is beduzzad. Olyankor előhúzom rántok rajta kettőt mint a fűrészen és a probléma meg van oldva. De jobb mikor más csinálja. Éppen aki mellettem ül. Volt olyan, hogy a buszon aludtam el. Mondjuk ott valami öreg faszi ült mellettem. De legalább parkinson kóros volt. Nekem is kapóra jött neki pedig nem volt másnap izomláza.
14/L
13/15 anonim válasza:
Én inkább attól félek meztelenül alvás esetén, hogy amikor álmomban flatulálok (fingadozom), nehogy kis fosika molekulák szennyezzék a lepedőt s a paplant.
14/15 anonim válasza:
Azt észrevettétek hogy a 2018-as válaszoló fa..os csaj? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!