Szakáll erősítése?
Figyelt kérdés
24 vagyok és eléggé gondban vagyok arcszörzet terén. Bajuszom már középiskolában volt, olyan 13 lehettem amikor elkezdett igazán nőni, aztán az államon olyan 20 lehettem mire előbújt az igazi szőr. Ma ott vagyok, hogy bajusz kecskeszakáll kombó megvan, de az arcom többi része érdekesen nő. Bizonyos részeken van "fekete" szőr, máshol nincs, máshol meg PL pajesz 1-1 szál. Érdekes, mert szimetrikusan nő a fekete rész. Igaz, mondjuk 5 éve ennyi sem volt mint most. Ha meghagyom pár napig és végigsimítom az arcom, akkor rendesen érezni, hogy egy teljes szakáll mintha "meglenne", szóval ilyen kopaszfolt sehol sincs. Ha megnézem a genetikát, apámnak és nagyapámnak is volt szakálla. Részben jó, mert nem kell annyit bíbelődni a borotvával csak 1-2 részen, de már unom a kisfiús babapopsi arcot. Van rá mód, hogy megerősítsem a szőrt, vagy majd az idővel erősödik?2014. okt. 16. 13:32
1/1 anonim válasza:
Nincs rá mód. Idővel még erősödhet, de azt alapvetően a genetikád határozza meg, hogy milyen lesz. Ha apai ágról mindenki szőrös, lehet, hogy édesanyád ágáról hoztad, hogy viszonylag gyönge a szakállad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!