Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lányok szerintetek az baj ha...

Lányok szerintetek az baj ha van a makkomon 8a pénisz feje ha nem lenne egyértelmű) egy 1 cm átmerőjű anyajegy?

Figyelt kérdés
Kb fél éve fedeztem fel egyszercsak ott volt nem tudom hogy került oda volt már hasonlóval dolgotok és mit gondoltok róla ?

#szex #pénisz #anyajegy #hímvessző #péniszen anyajegy #nemiéle
2014. okt. 13. 18:04
 1/4 anonim válasza:
Menj el vele az urologiara, valoszinu o atkuld a borgyogyaszatra. Vagy menj el egy jo maszek sebeszhez, es kerdezd meg ha leszedetned az anyajegyet elkuldene -e rakszuresre, vagy mi a velemenye errol. En feltetlen elmennek megnezetni. Nekem a fejboromon volt es kiderult hogy belul eleg szerteagazo gyokere volt, vagy nem igazan ertek hozza, de rogton kivettek, elkuldtek rakszuresre, de hala semmi bajom nem lett.. en lemutetnem rola.
2014. okt. 13. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt az oldalt kevésbé látogatják lányok,inkább fiúk,és férfiak.Vagy más miatt gondoltad ,hogy ide irod ki kérdésed ? Ezt a sex,szerel,vagy az egyéb kérdések kategóriájába kellett volna írnod.Ott hemzsegnek a csajok .
2014. okt. 13. 18:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha aggódsz nézesd meg,de az anyajegynek ütést,meg mindent bírnia kell. de nézesd meg
2014. okt. 13. 18:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket ! És máskor oda írom köszönöm az informáciokat!
2014. okt. 14. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!