Átlátszó folyadék, vöröses foltok, égő, fájó érzés a fityma és a makk körül! Miért?
Sziasztok!
Minap este szeretkezni akartunk a barátnőmmel mire a merevedés beállta után a fitymám erősen elkezdett fájni mintha kidörzsölődött volna valamitől (nem értem én se) és iszonyúan elkezdett fájni, ma reggel már vöröses területek is megjelentek a makkomon, enyhén volt átlátszó folyadék,bár azt szerintem betudhatjuk előváladéknak, nem tudom mi lehet a baj! Valaki? (Rendszeres nemi életet élünk 1 éve , eddig nem volt ilyen panasz)
hétvégén nincs doki
std centrum pl: [link]
Sziasztok!
Elvoltam dokinál, délutáni rendelésre mentem, amit sürgősségi jelleggel szabadna csak, de miután elmagyaráztam neki a dolgokat fogadott. Ha bárkinek ilyen panasza lenne! Azonnal menjen dokihoz, én most kaptam 3 kenőcsöt és 1 lágy kapszulát. Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!