Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől függ a sperma szine és...

Mitől függ a sperma szine és sürűsége?

Figyelt kérdés
az egyik barátomnak nagyon sűrű és nyúlós volt és rendesen fehér... a másiknak pedig híg és átlátszó... ez mitől lehet? mindketten rengeteget mozogtak és mindketten szerették a fűszeres ételeket. annyi külömbség volt a két fiu között, h akinek sűrűbb volt a sperma az nagyon sokat maszturbált.pedig általában fordítva van tudtommal,de javítsatok ki ha nem... :) valaki tudna nekem segíteni?!

2014. okt. 11. 19:36
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Több mirigy váladékának a keverékéról van szó. Maguk a mirigyváladékok átlátszóak (enyhe sárgás beütéssel), de a spermiumok, mint hímivarsejtek fehér színűek. Akinek híg és átlátszó volt, az feltehetően kisfiú még és a heréi nem termelnek hímivarsejteket, így csak a Cowper-mirigyek, a prosztata és a mellékhere valamint az egész nemi apparátus belső nyálkahártyája által termelt átlátszó váladékról lehet szó. Hasak, nem arról van szó, hogy ugyan messze ivarérett korban van az illető, de genetikai okok miatt terméketlen (nem termelődik spermium).
2014. okt. 11. 19:48
 2/8 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem leírni, h a két fiu egyidős... köszönöm a válaszod. :)
2014. okt. 11. 19:50
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

A prosztata váladék a legnagyobb mennyiségben van jelen,melynek szine átlátszó anyaga kissé folyós .A cowpper mirigyek átlátszó nedve is csak 2% ban van jelen.

A spermiumé fehér,vagy sárgás .Ritkább üritésnél ez sűrü kocsonyás is lehet .A kijövő ondó keveredési aránya határozza meg folyósságát .Ez viszont nagyban függ a prosztata termelékenységétől.A prosztata csak sexuális izgalom hatására termel,hisz ennek a mirigynek nincs raktározási lehetősége ,mint a heréknek .Ez nedv termelés meg több mindentől függ .

2014. okt. 11. 20:21
 4/8 anonim válasza:
100%

Én úgy vettem észre, hogy minél kevesebb ideig nem verem annál több, és sűrűbb az anyag.

Főleg hogy most volt műtétem, és 2,5 hétig nem verhettem ki... egyszerűen olyan jó érzés volt elélvezni hogy azt hittem megőrülök, és sok is volt a cucc.

2014. okt. 11. 20:36
 5/8 A kérdező kommentje:
minden élvezésnél nagyot spricceltek vagy csak ha nagyon jól esik?
2014. okt. 11. 20:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha sperma imádó vagy, akkor nem mindegy kié milyen? Nekem mindig nagyot spriccelne ha nem zsepibe menne,nekem naponta van magömlésem és átlátszó híg szokott lenni kicsit fehéres.
2014. okt. 11. 21:11
 7/8 anonim válasza:
100%
Nekem nem spriccel, de ha nagyot élvezek akkor ágyúzok. :D
2014. okt. 11. 21:49
 8/8 ifjshrek válasza:
Hogy ment át egy orvosi kérdés ki mekkorát spriccelbe? :'DTi betegek vagytok :'D
2023. aug. 20. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!