Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit kéne reggelente ezzel tenni?

Mit kéne reggelente ezzel tenni?

Figyelt kérdés

Minden reggel merevedésem van. Ami normális persze !

De 10-15 percig olyan szinten kőkemény beton, és mivel elég nagy, rejtegetni sem igazán tudom :/

Mit kéne tenni hogy ne ilyen feltűnő legyen ???

Engem nagyon zavar hogy jönnék ki a szobámból, és még 10 percig nem tudok emiatt :( eltakarni sem tudom

Mit kéne csinálni ?? Normális ez ?

2014. okt. 9. 07:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ledobsz egy gyors masztit,és máris alapban van .Ebben a korban még 5 percet sem vesz el,én 2 perc alatt is megoldottam ilyen fiatalon .
2014. okt. 9. 20:14
 12/17 A kérdező kommentje:
Na igen XD...próbálom nyújtani az egészet, de maximum 10-15 perc amennyire kitudom.
2014. okt. 9. 20:18
 13/17 mrtechnikus válasza:
100%
Kedves válaszolok azért nekem is kínos lenne a szüleim között álló fa.... rohangálni!
2014. okt. 9. 20:48
 14/17 anonim ***** válasza:

Gyors masztinak semmi értelme, a merevedés nem ettől függ, ráadásul csak rászoknál a korai magömlésre, akkor meg évekkel később azért írnál ide ki kérdést! A legegyszerűbb természetesként kezelni, mert az is! Max. feszülős boxer, ha más nem. Mekkora a fütyeszed hosszra petyhüdten illetve mereven, ha már ennyire aggódsz amiatt, hogy nem tudod rejtegetni, ha megkérdezhetem? :)

(Nehogy azt írd, hogy szerinted még kicsi, ha ilyen bajod van, mer felfutok a padlásra! xD )

2014. okt. 9. 23:15
 15/17 A kérdező kommentje:

Hát szerintem ami eléggé látszik amikor áll, az már nagy. Az enyém az 15-15,5 centi hosszú amikor áll persze xD szerintem ez elég nagy ahhoz hogy bárki felfigyeljen rá. Főleg jogy beton.

Amikot nem áll akkor meg 6 centi. Akkor meg látni sem lehet a boxerban xDDDDD

2014. okt. 10. 07:06
 16/17 A kérdező kommentje:

*hogy *Amikor

Tudom h nem király méret, de had ne panaszkodjak rá :D

+a vastagság is sokat számít ;)

2014. okt. 10. 07:07
 17/17 anonim válasza:

Na az enyém a tiédnél nagyobb úgy 3 centivel, és reggelente az enyém is áll mint a cövek úgy kb. 15 percig, és ami rosszabb nekem 90 fokban előre mered. Bármit csinálok vele ez van. Én mondjuk egyedül élek, a szomszéd idősebb nő szokott bebámulni az ablakon nyáron, de akkor a kedvéért sokat sétálgatok arrafelé :-)

Szóval én hagyom, hadd meredezzen előre, meztelenül alszom és reggelizem, addig meredezik az égbe, és mire öltözködni kezdek, lekókad. Utána lehet menni az egyetemre.

Közvetlen ébredés után nekem olyan érzés, hogy még mindig csak pumpálom bele a vért, már nem fér sehová de még tolom bele. Na attól lesz olyan kemény mint a beton. De veled ellentétben nekem tetszik ez az érzés.

2014. nov. 18. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!