Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Részleges körülmetélés után...

Részleges körülmetélés után hátrahúzás?

Figyelt kérdés

1 hete metéltek körül, azt az utasítást kaptam hogy kenjem a sebet Neogranormon kenőccsel, Burovval pedig a duzzadt területet. Mikor húzhatom hátra? Minden hátrahúzásnál jobban felrepedezik a seb, viszont így nem tudom tisztítani a dolgot... vagy még nem is kell addig amíg nem gyógyul meg a seb? nem fog addig letapadni? Nem értem.

Azt mondta, hogy lehet fürödni, csak ne áztassam a vízbe. Akkor a kamillás dolgot hogyan, meg miképp, azt mondta, hogy azt csöpögtetni kellene.. de úgy mit ér? Van ahol azt olvastam, hogy áztatni kell...

könyörgöm segítsen valaki.

2014. okt. 8. 01:17
 1/2 A kérdező kommentje:
Megjegyzem, első nap hátrahúzta ami nagyon fájt, előző hét csütörtökön másodszorra, illetve azóta én itthon 2x.. most valami genny féleség jön ki vér helyett alulról. Nem merem többször hátrahúzni amíg nem tudom hogy mi a jó neki.
2014. okt. 8. 01:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem fitymaplasztikám volt, már a műtét másnapjától naponta többször hátra kellett húznom hogy a gennyt kipucoljam.

Elég durva hogy ahány doki, annyiféle javaslat..

Azóta van valami fejlemény? Hogy vagy?

2014. nov. 18. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!