14-18 éves fiúk ti milyen alsónadrágot szerettek hordani?
Figyelt kérdés
boxert, fecskét, stb
Kort is légyszi írjatok
:)
2014. okt. 6. 17:35
11/23 anonim válasza:
Armani és Calvin Klein fecskék csak is. Jobb bármeik boxernél! 18/f
15/23 anonim válasza:
Andrew christian fecske nagyon kényelmes! ! De a tezenis is jó :) 15/f
16/23 anonim válasza:
FECSKE!! Én igazából 21 vagyok,10 és 12 éves korom között boxert hordtam, de rohadt gyorsan kidobtam őket. Azért kezdtem el igazából hordani, mert piszkáltak miatta, de viasza is szoktam a fecskére, mert izmos vagyok és jól áll, plussz vízilabdázáshoz is fecskét hordunk.
17/23 anonim válasza:
FECSKE!! Én igazából 20 vagyok,10 és 12 éves korom között boxert hordtam, de rohadt gyorsan kidobtam őket. Azért kezdtem el igazából hordani, mert piszkáltak miatta, de viasza is szoktam a fecskére, mert izmos vagyok és jól áll, plussz vízilabdázáshoz is fecskét hordunk.
18/23 anonim válasza:
Bocsi, az előbbit újra küldtem! 20 és nem 21 vagyok! Fecske 20/f
19/23 anonim válasza:
Ha engem kerdezel, fecske 17/f
20/23 anonim válasza:
16 fecske, de a két véglet, a 12 éves öcsém és a 20 éves bátyám is fecskét hord:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!