Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » SOS segítség, miért lehet ez?

SOS segítség, miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Barátnőm szerint NÉHA az orromból kellemetlen szag árad, azt mondta régen nem érezte, arcom borostás de minden másnap borotválkozom, szerinte a szőrnek is lehet kellemetlen szaga, de azt mondja inkább az orromból távozik,19 éves vagyok sosem cigiztem, nem piálok, mi okozhatja ezt, mivel tudok ellene tenni?
2010. jan. 21. 23:40
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
narancs szaga van a kezemnekXD
2010. jan. 22. 00:07
 12/28 A kérdező kommentje:
egyébként én is éreztem már máson(fiatalok)
2010. jan. 22. 00:08
 13/28 A kérdező kommentje:
Néha néha szagoljátok meg a párotok orrát úgy igazán közelről,csak hogy nem -e mindenkinél így van csak ritkán szagolgatjuk a másik orrát
2010. jan. 22. 00:14
 14/28 anonim ***** válasza:
hát akkor csak a orrmandulk lehetnek.Megduzzadt nyilván
2010. jan. 22. 00:19
 15/28 anonim ***** válasza:

nemtom, énmost megszagoltam az orrom, de nem büdi:D

megszagoltam öcsémét is, de azsem volt büdi:D

akkor vmi gebasz lehet télleg.

2010. jan. 22. 00:19
 16/28 anonim ***** válasza:
esetleg gennyes orrmandula?
2010. jan. 22. 00:21
 17/28 A kérdező kommentje:
Nekem sem mindig büdös:D csak néha...ezért sem tudom hogy miért van hogy néha az néha meg nem...
2010. jan. 22. 00:21
 18/28 anonim ***** válasza:

lehet, hogy a sok túrástól büdi. :D

megsérül néha a nyálkahártyád, aztán elfertőződik.

2010. jan. 22. 01:04
 19/28 A kérdező kommentje:
nem szoktam túrni:)
2010. jan. 22. 01:19
 20/28 anonim ***** válasza:

Hali!

Bevallom őszintén, eddig ez a legfurcsább kérdés, amivel találkoztam itt a fórumon, és bizonyos fokig tanácstalannak érzem magam. Ami miatt mégis idebiggyesztenék egy bejegyzést az a személyes tapasztalataim. Hátmasszázs közben ugyanezt érzem egyeseknél. A masszírozott hason fexik, -- a masszázskrém beivódott a bőr szöveteibe, -- gyúrás közben pedig orron xtül szuszog, és vmi elképesztő büdös szag árad ki egyesek tüdejéből, főleg azokéból, akik dohányoznak.

A bnőd mikor panaszkodik? Mikor árad az orrodból ez a "vén tataszag"? Csók közben? Szeretkezés közben? Állva? Háton fekve? Hason fekve?

Milyen ez a szag? Édeskés? Keserű? Szúrós? Hányingerkeltő? Testszaggal kevert rozmaringkérm szaga? Takonyszag? Pénzszag?...vagy úgy mégis...milyen????

Mégis mióta van ez a próblémád? Mi az, ami változott a korábbi évekhez képest? Valami új szokásod lett? Új sport, kipróbáltál vmi olyan kaját, vagy ehető akármit, amit eddig nem? Életmódváltozáson estél át? Új szokást vettél fel? Kipróbáltál valamit? Allergiád van-e/volt-e? Nátha? Vmi légzőszervi megbetegedés volt-e akkoriban? Bármi!!!

Gondolkozz! Minden emlékfoszlány, infó hasznos/fontos lehet!

Üdv: EE

2010. jan. 22. 03:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!