Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » SOS segítség, miért lehet ez?

SOS segítség, miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Barátnőm szerint NÉHA az orromból kellemetlen szag árad, azt mondta régen nem érezte, arcom borostás de minden másnap borotválkozom, szerinte a szőrnek is lehet kellemetlen szaga, de azt mondja inkább az orromból távozik,19 éves vagyok sosem cigiztem, nem piálok, mi okozhatja ezt, mivel tudok ellene tenni?
2010. jan. 21. 23:40
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

ezt nem hiszem el! :)

lehet, hogy szájszagod van, csak ezt nem merte kimondani.

2010. jan. 21. 23:50
 2/28 A kérdező kommentje:
A fogaim fehérek mindíg dícséri,semmi baja a számnak:D
2010. jan. 21. 23:51
 3/28 A kérdező kommentje:
3és fél éve 1ütt vagyunk megmondjuk a másiknak hogyha valami nem tetszik!!!
2010. jan. 21. 23:52
 4/28 anonim ***** válasza:
Ha van orrmandulád nézesd meg fül orr gégésszel!
2010. jan. 21. 23:54
 5/28 anonim ***** válasza:
sztem az a beleidből jön. és sztem ha orrszagod van akkor szájszagod is van. a szájszag felelőse nemcsak a fogak, hanem nagyon nagy százalékban a belek és a gyomor állapota is.
2010. jan. 22. 00:01
 6/28 anonim ***** válasza:
ja, amúgy akinek a beléből jön, annak főleg nyelés után érződik az orrából a szag.
2010. jan. 22. 00:02
 7/28 A kérdező kommentje:
azt mondja olyan mint az idősebb embereknek AKIK elhanyagolják magukat:nem használnak spray-t,parfümöt,leizzadnak,és talán az alkohol szivárog a bőrükön keresztül... hááát elég elszomorít ez a hasonlat,de csak néha érzi,1 héten 1x... nem értem mit tegyek
2010. jan. 22. 00:02
 8/28 anonim ***** válasza:

ja szóval ilyen tata-szagod van. az tuti h beleidből jön.

szagold meg a leheleted. és nézd meg h lepedékes e hátul a nyelved.

2010. jan. 22. 00:03
 9/28 anonim ***** válasza:
fujj a tenyeredbe és szagolj bele.ha büdi,akkor azt neked is érezned kell
2010. jan. 22. 00:04
 10/28 A kérdező kommentje:
nem lepedékes,azt mondja a szám 1általán nem áraszt kellemetlen szagot,befogtam az orrom ráleheltem de semmi,aztán befogtam a szám ráfújtam az orrommal és azt mondta hogy nagyon büdös:(
2010. jan. 22. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!