108/47 vérnyomás és ehhez 81-s pulzus jó vagy rossz egy 18 éves fiúnak?
Figyelt kérdés
2014. szept. 27. 19:48
1/10 anonim válasza:
Kérdezd meg a hazidokidat, szerintem alacsony a vérnyomásod.
2/10 anonim válasza:
Szerintem is kicsit alacsony a vérnyomásod.
3/10 A kérdező kommentje:
Van valami rossz hatása az alacsony vérnyomásnak?
2014. szept. 27. 20:01
4/10 anonim válasza:
Azért azt tudd, hogy a vérnyomás folyamatosan változik, tehát egy meresbol nem lehet sok mindenre következtetni.
5/10 anonim válasza:
Igazából nincs olyan rossz hatása, mintha magas lenne, ezért nem is adnak rá gyógyszert, viszont rosszul erezheted magad tőle, fáradtságot, ájulást is okozhat akár. Sok esetben egyszerűen kávét javasolnak rá.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem egyszer mértem meg,kb 4x ...xD
2014. szept. 27. 20:56
7/10 anonim válasza:
a systole még rendben is van, de a diastolés érték elég alacsony hozzá. Ha nem csak pillanatnyi volt, és jó a vérnyomásmérő is, akkor irány a kardiológia, mivel aortaszűkületre vagy billentyűproblémára utal az ilyen érték
8/10 A kérdező kommentje:
most meg 99/54 és 74 a pulzus.
2014. szept. 28. 12:13
9/10 anonim válasza:
csak menj el kivizsgáltatni magad.. jobb félni, mint megijedni. a legkellemetlenebb vizsgálat az maximum a nyeletéses ultrahang lenne, de az se vészes, mert nem fájdalmas, csak egy kicsit kényelmetlen. Ennyiért cserébe pedig inkább jobb nyugodtan aludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!