Mennyire egészséges alsónadrág nélkül?
Figyelt kérdés
Mostanában rászoktam, hogy nem hordok alsónadrágot (csak melóban, vagy ritkán). Okozhat ez bármilyen problémát, károsodhat ettől valami?2014. szept. 24. 20:47
11/11 anonim válasza:
Kinek mi a jó, ki hogy gondolja, én úgy gondolom sokkal egészségesebb, többségében nem hordok fel is veszek akkor laza boxer, nyáron egyáltalán nem veszek fel, kb 2 éve a farmer nadrághoz sem veszek fel elég masszív anyag hogy oda plusz még egy alsó számomra nem kell, amúgy is bő fazonú farmerokat hordok nem szorítja kényelmes, régebben farmerhez vettem fel elő fordult hogy, enyhén meg fájdultak a heréim, amióta nem veszek alá ez még szűnt, eleinte fura zavaró volt, dörgölte a hegyét, meg le ültem akkor a varrása hátul a fenekem vájataba dörgölt, aztán meg szűnt valószínű nem figyelek fel rá, úgy hogy igen számomra sokkal egészségesebb alsó nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!