Higéniai szempontból illenék azért nadrág alá felvenni .
2014. szept. 24. 20:53
2/11 anonim válasza:
Gyakrabban kell mosni vagy vegytisztítani a nadrágod, mert előbb-utóbb óhatatlanul bűzleni fog.
2014. szept. 24. 20:54
3/11 anonim válasza:
Hidegben megfázhatsz (az alsónadrág meglepően sokat számít melegítés szempontjából). Másrészt az alsónadrágot naponta szokták cserélni. Ha nem hordasz alsót, akkor a rendes nadrágod érintkezik a nemi szerveiddel és fenekeddel. Ha ezt nem cseréled minden nap, akkor a bacik szépen elkezdenek szaporodni rajta, és ettől elkaphatsz valamilyen fertőzést. Ha meg minden nap cseréled, akkor sokat kell mosni, amitől egyrészt édesanyád/feleséged jogosan lesz ideges, másrészt pazarlás a vízzel, mosószerrel, árammal, harmadrészt meg a pazarlás környezetpusztító is, ami - kis hányadban ugyan, de - visszahat rád is.
2014. szept. 24. 20:55
4/11 anonim válasza:
Ahogy a többiek ki is fejtették nem higiénikus. Igénytelenség is. Nem is tudnám elképzelni magam úgy. Gondold el a pocsöd, meg a hátsód közvetlen érintkezik a nadrággal.
2014. szept. 25. 13:37
5/11 anonim válasza:
Én sem szoktam mostanában.
2014. szept. 26. 07:02
6/11 anonim válasza:
jobb ha hordsz boxert,mert hiába vízelés után néhány csepp a boxerra is oda kerül és az azért elég gáz ha a gatyád lesz tele pisi folttal,cseppel.Meg a farmer durvább anyagból van nem tudom az mennyire jó ha a nemiszervel folyton érintkezik.
+ néha akár nagy wc is ránk jöhet a melóhelyen,és ha a feneked sem tudod teljesen kitörölni néha bárkivel előfordul hogy a boxeron ott talál pár ilyen foltot is:-)akkor meg még büdibb dolog került a gatyára.
Nem valami higénikus.
2014. szept. 27. 17:08
7/11 anonim válasza:
Napi nadrág váltással semmi különbség, ha elégé melegít az a nadrág és elég tiszta. Sokan amúgy is a nadrágot is egyszer veszik fel, aztán kimossák. Azért cipzárast ne hordj, rohadt kellemetlen meglepetések várnak rád ha mégis így teszel! Ezt saját tapasztalatból mondom.
Amúgy én hosszú szárú alsót hordok, neked is azt ajánlom próbáld ki. Legalább télen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!