Ez normális? Történet a leírásban.
Figyelt kérdés
Ma voltam apukámmal uszodában, az úszás után zuhanyoztunk. Nem neveltek szégyenlősnek, szóval mindketten meztelenül tusoltunk le. Észrevettem, hogy apukámnak kisebb a pénisze, de nem 1-2 centivel, az enyém kb. kétszer akkora. Elég kellemetlen volt, hogy az enyém ott himbálózott, az övé meg olyan pici volt.
Normális, hogy ilyen korban ekkora különbségek vannak?
15/F
2014. szept. 19. 16:12
11/13 anonim válasza:
"Viszont ha tudtok egymással mindenféle dologról beszélgetni, akkor azt javaslom beszélgessetek erről is el"
Mi a töknek kéne ilyen kérdésekről az apjával beszélgetni? és miről beszélgessenek? hogy kinek mekkora a farka?
12/13 anonim válasza:
Hát inkább az APJÁVAL, mint veled 77-es...
Ha nem szóltál volna, bölcs maradtál volna!
13/13 anonim válasza:
Hmm, nem értem, velem sem hiszem, hogy erről kéne beszélnie. De ettől még apa és fia között sem egy megszokott téma ez, meg tényleg nem értem, hogy szerinted mit kéne megtárgyalniuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!