Normális, ha ennyire fáj a szex? F/18
1 éve bemetszették a péniszem, már akkor is furcsa volt hogy nagyon gyatra a sebgyógyulásom. A műtéti hegek rendesen megmaradtak, tiszta vörös állandóan az egész és érzékeny. Ez nem is lenne gond, de mikor legutóbb lefeküdtem a barátnőmmel, a végén (és közben) valami iszonyú fájdalmat éreztem.
(Külön poén, hogy ő a lány, mégis nekem fáj a péniszem) Kizárásos alapon rögtön arra gondolok, hogy biztos a fitymaműtét miatt. Mikor végeztünk, folyamatosan fájt, az egész tiszta vörös folt, a makkom az káosz. Nem tudom hogy más hímeknél mi a helyzet, hogy náluk is ennyire meg van erőltetve, de érdemes visszamennem urológushoz? Mit tud egyáltalán csinálni vele?
Mivel műtét előtt is feküdtem már le szintén barátnővel, és akkor utána közel sem éreztem kellemetlen fájdalmakat, úgy gondolom, hogy tényleg a megvágott bőr miatt van az egész. De a makkom miért vörösödik ki és fáj tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!