Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális, ha ennyire fáj a...

Normális, ha ennyire fáj a szex? F/18

Figyelt kérdés

1 éve bemetszették a péniszem, már akkor is furcsa volt hogy nagyon gyatra a sebgyógyulásom. A műtéti hegek rendesen megmaradtak, tiszta vörös állandóan az egész és érzékeny. Ez nem is lenne gond, de mikor legutóbb lefeküdtem a barátnőmmel, a végén (és közben) valami iszonyú fájdalmat éreztem.

(Külön poén, hogy ő a lány, mégis nekem fáj a péniszem) Kizárásos alapon rögtön arra gondolok, hogy biztos a fitymaműtét miatt. Mikor végeztünk, folyamatosan fájt, az egész tiszta vörös folt, a makkom az káosz. Nem tudom hogy más hímeknél mi a helyzet, hogy náluk is ennyire meg van erőltetve, de érdemes visszamennem urológushoz? Mit tud egyáltalán csinálni vele?

Mivel műtét előtt is feküdtem már le szintén barátnővel, és akkor utána közel sem éreztem kellemetlen fájdalmakat, úgy gondolom, hogy tényleg a megvágott bőr miatt van az egész. De a makkom miért vörösödik ki és fáj tőle?

2014. szept. 15. 17:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%

A fitymában rengeted idegvégződés van.A metszés mellett is.Még nem gyógyúlhatott tökéletesre .Talán még szűk is egy kicsit.Mindenki makkja vörös ilyenkor a vérbőségtől .

A fájdalom meg ide is kisugárzik .Nagyon vékony itt a bőr,és érzékeny is .

2014. szept. 15. 17:40
 2/11 A kérdező kommentje:
1 év után is? Akkor mennyit kéne tornáztatni? Mert ez azóta az első szex volt, viszont maszturbációnál is állandóan fájt, azt meg egy héten többször gyakoroltam.
2014. szept. 15. 17:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
nem normális, menj orvoshoz, már sokkal előbb kellett volna!
2014. szept. 15. 18:52
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

Egyértelműen osztom az előző hozzászóló álláspontját, ezzel a problémával már jóval előbb orvoshoz vagy szakemberhez kellett volns fordulnod! A fájdalom jelenléte SOSEM normális! Nagyon valószinű,hogy rosszul forrt össze a bevágás,ezért a fájdalom is.

Nagyon nem szeretnélek ezzel riogatni, és tényleg nem az a szándékom, hogy rávegyelek téged bármire is haver, de amilyen orvosok ma itt Mo-n sok helyen tevékenykednek, és amilyen elkeserítő az orvostársadalom felfogása, ebben a kérdésben valószínűleg a tkm-et fogják egyöntetűen javasolni, mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem vagyok metéléspárti.

Nekem is volt bemetszésem, hozzáértő végezte, de engem elláttak megfelelő tanácsokkal még a beavatkozás végén, azért is tudtam mire figyeljek oda főleg, ennek megfelelően pedig a megbeszélt módon nyújtottam, tágítottam a bemetszett fitymát, akkor is, ha fájt.Mos ezérz is nincs szerintem baj vele!

2014. szept. 16. 00:26
 5/11 anonim ***** válasza:
68%

Még valami.Ahhoz az urológushoz, aki anno műtött eszedbe ne jusson visszamenni, ha ekkora kárt csinált. Igaz, te is hü-l-ye voltál, hogy nem még addig mentél vissza kontrollra, amikor még friss volt a seb, így most azt esély sincs megtippelni,mi lehet ennek az egésznek a vége?

Ha elfogadsz így ismeretlenül egy tanácsot, csak olyan szakemberrel kezdj, akiről meggyőződésed, hogy tudja,de érti is, mit csinál, és megfelelően felkészít téged egy ekkora kaliberű beavatkozásra..csak az a gáz, hogy ilyen manapság kifejezetten rittka ma Mo-n. Én örülök, hogy nekem mégis sikerült kifognom egy ilyet,igaz nem keveset kutattam ennek érdekében.Ha tudok segíteni valamiben, akkor privát üzenetben keress meg!

Előző, 4-es voltam.

2014. szept. 16. 00:55
 6/11 A kérdező kommentje:
Jó hogy egy cipőben jártunk, és köszi hogy segíteni próbálsz, írtam is üzit. Nem is állt szándékomban pont hozzá vissza menni, már a varratszedésnél is elég "fura" volt hogy pokoli fájdalmakat írtam át. És mikor olvastam hogy másnak kipotyogó varratai vannak, vagy varratszedésnél alig érzett valamit, én egyszerűen nem tudtam a lábammal sem akkor egy helyben maradni és szörnyű kínokat éltem át. Akkor ezekszerint tényleg egy hülyét fogtam ki? Nem tudtam hogy ez így is mehet. Mellesleg más pl azt írta, hogy egyszerűen arról van szó, hogy rossz a sebgyógyulásom, és ennyi. Már nem igazán értem..
2014. szept. 16. 18:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Tudod,így utólag egy sikeresen elvégzett beavatkozás után visszatekintve azt mondhatom, hogy szerencsés vagyok, hogy felkészítettek erre az egészre, és előbb nem az orvoshoz mentem tök vakon. Szerintem az lehetett nálad is a baj, hogy volt egy hibás elgondolásod erről az egészről, nem válogattad ki a feladatra a legjobb embert, és teljesen felkészületlenül vágtál nekiennek az egésznek,ezért is történhetett ez meg eled. Szerintem sokat számít az,ha van valaki melletted ez alatt az egész alatt, aki segít dönteni és akivel átbeszélheted ezt az egészet,és segit tisztázni a kétségeidet, segít szembenézni velük!

Egymagad szerintem óriásifelelőtlenség és hiba volt így belevágnod mindenféle segítség nélkül! A legjobb az, ha olyan barátod van, aki valamenyire ért is ehhez a témáho, aki orvosi szempontból is átlátja az egészet,akire a bajban is számíthatsz,na én ilyen emberre találtam rá, ez volt a szerencsém. Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani ezt az egészet, mint egy függetlenprivát pénzügyi tanácsadás, csak itt nem elsősorban a pénzem a rizikó főtárgya, hanem a nemi szerveim,jelen esetben a péniszemnés a fitymám egészsége,épsége és biztonsága.

Sajnálom ami veled történt. :(

2014. szept. 17. 12:26
 8/11 A kérdező kommentje:

Van egy olyan érzésem, hogy te vagy az aki mindenkinek levelet küld gyk-n hogy forduljanak EE-hez aki egy pedofil b|_|zi, és aki nem reagál rá, annak írsz egy ilyen szöveget, mert lehet, hogy igazából pont te vagy. Azért is gondoltam rögtön erre, mert kb semmire sem válaszoltál, csak azt szajkózod, hogy neked valaki "segített" ebben, más meg csak szimplán elmegy urológushoz. Túl gyanús és gáz az egész, ezért nem is gondolok bele jobban. :D

Esetleg valaki más, aki a témában is jártas?

2014. szept. 17. 18:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Jó hogy figyelsz kérdező és ezt nem másnak kellett leírnia!

A sebgyógyulás mindenkinél más, de a vörösség és az érzékenység a műtött területen egy év után már nem normális.

Viszont az sem biztos, hogy a makkod érzékenysége, gyulladtsága és a műtét között egyáltalán van összefüggés! Ezt akár valamilyen fertőzés is okozhatja!

Keress fel egy másik urológust és ha szükséges egy bőrgyógyászt is!

2014. szept. 17. 21:49
 10/11 A kérdező kommentje:
Visszatérő gomba jele is lehet? Hétfőn lesz időpontom egyébként, addig nézegetek ide vissza válaszokért, szóval köszi.
2014. szept. 18. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!