Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Húgyúti fertőzés befolyásolja...

Húgyúti fertőzés befolyásolja az intim együttlétet?

Figyelt kérdés
Amíg nem gyógyulok meg, nem feküdhetek le a barátnőmmel?
2014. szept. 15. 12:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Bárhova mehetsz.
2014. szept. 15. 12:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez sürgősségi. Mehetsz bárhová.
2014. szept. 15. 12:53
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. szept. 15. 13:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Jaj, nem akarlak megijeszteni, tényleg csak segíteni, de ez tripper is lehet. Csak azért mondom, mert egy ismerősömet is felfázással kezelték hetekig (antibiotikummal), aztán egyszer csak már gennyedzeni kezdett, és akkor derült ki, hogy nem felfázás... Persze ez is könnyen kezelhető antibiotikummal, csak azért mondom, mert van, hogy az orvos se veszi észre elsőre, mert ugyanolyan felfázás-szerű tünetei vannak. Kivéve ugye a gennyes folyás, de az meg nem jön rögtön.

Szóval ha nem múlik el teljesen, vagy rosszabb lesz, vagy folyik belőle valami, akkor inkább bőrgyógyászhoz menj.

Főleg, hogy a felfázás az igen ritka férfiaknál...

2014. szept. 15. 15:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Pluszt ezt a betegséget nők teljesen tünetmentesen hordozhatják akár évekig (vagy ugyanolyan felfázás-tünetekkel).

És a gumi sem 100% ellene, bárki bármit mond, mert én nő vagyok és gumival kaptam el.

2014. szept. 15. 15:32
 16/16 anonim ***** válasza:
4# Mondjuk azért, mert a fizikai behatás (dörzsölődés), a kémiai behatás (az óvszeren levő vegyi anyag - síkosító, spermicid), illetve a saját nem steril keze, vagy ezek kombinációja, elősegíthetik az állapota, a fertőzés rosszabbodását.
2014. szept. 15. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!