Húgyúti fertőzés befolyásolja az intim együttlétet?
Ha meg akarod őt is fertőzni, akkor csináld.
Nem bírod ki egy kicsit?
2014. szept. 15. 12:22
Bocs, de nem fáj az neked? Mert mikor nekem volt (nőként) nagyon fájt és iszony kellemetlen volt. A saját egészséged érdekében ilyenkor még gumi óvszerrel sem ajánlatos az aktus, de még a maszturbáció sem.
2014. szept. 15. 12:26
Dehogynem. Ha neked az jó, hogy közben ordibálsz a fájdalomtól, nyugodtan. Ha az én párom lennél, élből megmutatnám, mit tegyél és hová - a saját érdekedben. Bírd már ki ezt a kis időt... de ha mazochista vagy, hajrá.
2014. szept. 15. 12:36
# 2 es,te nőként élted meg az ilyen dolgot .Ha neki fiúként nincsenek egyéb fájdalmai,akkor óvszerben ezt miért nem csinálhatja ? Ezt magyarázd meg nekem .Ne csak fél választ írjál .Legalább jönnek ki a baktériumok is .
Masztinál még esély sincs arra valakit is megfertőzzön .
2014. szept. 15. 12:37
5/16 A kérdező kommentje:
Egyelőre sajnos abban sem vagyok biztos, hogy mi a bajom, csütörtökön tudok csak orvoshoz menni, vizeléskor csíp,szúró érzést érzek.
Azt javasolták, hogy háziorvoshoz forduljak.
Kíváncsi voltam, hogy önkielégítéskor is érzek e fájdalmat, amikor elmegyek és nem, viszont utána kezdett fájni a makkom,meg mintha kisebb seb félék jelentek volna meg. Ez mitől lehet? Tényleg háziorvoshoz menjek vele vagy urológushoz?
előző válaszom a #3 ra is értendő
2014. szept. 15. 12:38
Garantáltan megfertőzöd a barátnődet.
2014. szept. 15. 12:39
Dehogy házi orvoshoz.Az csak időhúzás ,felesleges kör lenne.A nagyobb gondod urológiára tartozik.Ha itt a doki úgy látja elküld a bőrgyógyászatra is .Beutaló nem kell egyik helyre sem ,csak taj kártya.
2014. szept. 15. 12:42
9/16 A kérdező kommentje:
Egyébként nálam volt, lefeküdtünk kétszer is aztán miután hazament este azután jelentkeztek ezek a tünetek. Lehetséges, hogy neki van valami baja ami tünetmentes rajta? Mindenképpen elmegy nőgyógyászhoz csak ma megjött neki. Nem voltunk ilyen helyzetben, félek attól, hogy mi bajom lehet.
10/16 A kérdező kommentje:
És ha vidékre vagyok bejelentve lakcím szerint, akkor pesten melyik urológián fogadnak? Vagy ennek hol tudok utánajárni?
Kapcsolódó kérdések: