Pénisz egyenesítés? Ötletek, tippek, tanácsok?
Figyelt kérdés
sziasztok, az a problémám h görbe a péniszem, és csak pár pozícióba jó a szex a barátnőmmel, két három pozició, és lefele görbül, de a hasamnál, a tövénél is már lefele kezd 'állni', szinte ugyanolyan mintha lógna, csak megmerevedik, szval a makkom pont a földet nézi :S, de mikor berakom a csajomnak akk kb derékszöget is be tud zárni a hasammal, ötletek?2014. szept. 12. 23:14
2/7 anonim válasza:
Műtéttel ki lehet egyenesíttetni, ha a szexuális életben zavar. Házi módszerek erre nincsenek.
3/7 anonim válasza:
Az ilyen gonddal már érdemes orvoshoz fordulni .Ez már nem az az elhajlás ami nagyon sok fiúnak van .A lefelé hajlás a legrosszabb eset .
4/7 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat, hat igen a legszarabb....misszionarius poz alapbol kilove, csokolozni se tudunk szex kozbe csak nagy nehezen, eleg gázos :S
2014. szept. 13. 21:48
5/7 anonim válasza:
Igazából vannak házi módszerek csak nem bizos, hogy működnek. Keress rá a "kuksinövelés"re googleba.
6/7 Tomci713 válasza:
Szia. Nekem is lefele görbült volt a péniszem, de én azt csináltam, hogy az alsó nadrágban ( fecske) és kissé passzentos ami feszült de nem szorított, felfele kezdem el hordani a péniszem merevedéskor kicsit kellemetlen volt eleinte jó pár hónap, de 1,2 év után azt vettem észre hogy egyenes lett a péniszem. Most már csak az a kicsi balra görbülés van ami sok pasinál is megfigyelhető. Műtétet csak az utolsó pillanatban javasom ha az általam leit nem használ, amit nem hiszek el, mert nálam bevált.
7/7 Tomci713 válasza:
De már úgy tudom, hogy valamilyem géppel, lökéshullám kezeléssel is helyreállítható a görbület. Javaslom az utánajárást a kezelésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!