Tudnátok tippeket adni? Az alább látható dolgokban kellenének tanácsok:
Még 20 évesen is nagyon gyáva vagyok,bevagyok magamba zárkózva nagyon, folyton feszült és ideges vagyok
Némelykor magammal kezdek már el beszélgetni utcán vmint van,hogy megyek az utcán és nem is igazán érdekel,hogy vannak ott más emberek is
Mostanában úgy érzem,hogy nagyon sok dolog vhogy kiesik a fejemből amik a múltban történtek
Úgy érzem,hogy nagyon szédülök és némelykor olyan mintha kihagyna az agyam
Számomra a világ tabu én egy másik általam elképzelt világban élek
nem tudom magamat megvédeni, nem merek visszaszólni a támadóimnak akik piszkálnak
Nagyon sok esetben idegbeteg leszek és nehezen csillapodok le
Hajlamos vagyok nagyon könnyen és hamar megsértődni
Paranoiás vagyok,beképzelek dolgokat
20 éves koromra nem vagyok normális felnőtt, nem vagyok határozott,talpraesett stb.
Csak magammal foglalkozok sokszor,flegma vagyok
Szégyenlős vagyok,félek az emberektől
20 évesen még szűz vagyok
Néha már elegem van az életből
unom már,hogy kivagyok téve mindenkinek mint próbababa
Szánalmas vagyok,nem tudok számolni,okos se vagyok,eléggé hülye vagyok,gyökér,selejt
van hogy egy dolgot elkell nekem magyarázni néha 5ször is
Félek a barátnőmtöl nem merek neki teljesen megnyílni,nehezemre esik felfognom,hogy barátnőm van
Bnőmet nagyon féltem mert sose lehet tudni ebben a világban,hogy nem e fog történni vmi rossz
A szexel kapcsolatban teljesen tájékozatlan vagyok,így ha majd bnőm majd egyszer szeretné csinálni én majd ott fogok állni sötéten
Na szóval így ezekre kellene vmi tanács :) Hogy mit hogyan csináljak, miket küzdjek le stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!