Fitymaszűkület, rövid fék, vagy egyik sem?
Üdv!
Megpróbálom részletesen leírni. A problémám az lenne, hogy merevedéskor a bőr rálóg a makk 3/4 ére, és nehezen megy hátra, és mikor a makk alá húzom, feszül a bőr de eléggé ( de nem ez a szorító érzés, hanem egyszerűen nem tudom hátrébb húzni, mert a makk alatt és onnantól kb 5 centit vissza. A makknak az alsó peremét teljesen nem látom, mert addig nem is bírom visszahúzni, csak a perem tetejéig. Megcsípni nem bírom a bőrt úgy feszül.), és nem marad ott magától hanem visszacsúszik a makk feléig. Gumiba ott marad, de most nem az a lényeg. Tehát alapjáraton oda húzom ahova akarom, merevedéskor ha hátra akarom húzni nem marad ott és feszül.
Ezzel lehet valamit kezdeni? Most elmehetek doktorhoz, de neki sincs ideje megvárni meg felállítom, meg nem is biztos hogy menne, hogy a problémát átlássa, mert neki is csak ezt tudom elmondani amit leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!