Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Örüljek annak h mutál a hangom?

Örüljek annak h mutál a hangom?

Figyelt kérdés
1honap alatt mélyebb hangom lett. Az iskolába ezzel csesztetnek. Hogy milyen mély hangod van stb.. Ennek mikor lesz vége? 13/f

2014. szept. 6. 19:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Örülsz vagy nem örülsz, lényegtelen, bekövetkezett. Ha kontratenor énekes akarsz lenni, akkor most ne hagyd abba a magas gyerekhangon való éneklést.
2014. szept. 6. 20:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem énekelek. Nem is szeretek:)
2014. szept. 6. 20:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Örüljél,mert ezzel egyidejüleg a nemi szerveid működése is változik .Férfiasodsz !
2014. szept. 6. 20:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát ez van, ez mindenképp megtörténik, majd megtörténik a többiekkel is, legfeljebb kicsit később. Serdülsz, nőnek a nemi szerveid, magömlésed lesz, stb. (Nyugi a korán érőket cikizik, engem is cikiztek, túl lehet élni.)
2014. szept. 6. 20:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Ez egy termeszetes dolog. Egyreszt semmit nem tehetsz ellene,masreszt ez a ferfiassag egyik jele.

a suliban meg biztos a hegedü hanguak piszkalnak.

2014. szept. 6. 21:01
 6/10 anonim válasza:
Én is tettem fel egy ilyen kérdést, csak fiatalabb vagyok mint te :D Én örülök neki, hisz én "férfiasabb" vagy az osztálytársaimnál akik "kisfiúk", és a lányoknak is jobban tetszem :D
2014. szept. 6. 21:01
 7/10 szamo77db ***** válasza:
Ez a dolgok rendje. Örülj neki, hogy nálad rendben vannak a dolgok!
2014. szept. 6. 21:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Ennek a hangnak annyi az előnye ha elkiáltom magam mindenki rám figyel:D
2014. szept. 6. 21:35
 9/10 szamo77db ***** válasza:
100%
Még annyit, hogy akik csesztetnek, azok hülyék, irigyek vagy fogalmuk sincs s serdülőkor történéseiről. De leginkább ez mind együtt szerintem. Ne foglalkozz velük. A lányok valószínű díjazni fogják, hogy férfiasodsz. És az ő véleményük számít!
2014. szept. 6. 21:35
 10/10 Spilerke válasza:
Hát egy biztos soha nem lesz már vékony hangod. :DD
2014. szept. 10. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!