Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 170 cm fiúknál 17 évesen jó-e...

170 cm fiúknál 17 évesen jó-e vagy nem?

Figyelt kérdés
Mennyit nőhetek még?
2010. jan. 17. 19:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Énis kicsi vagyok vagy 163-165 cm vagyok most voltam 14 éves egy hete

az osztályunkba én vagyok legkisseb utánam jövő már van simán 168-170

8. osztályrol van szó...

Nem akarom elrontani a kedved de vagy éretlen vagy többiekhez képest vagy kisnövésü

utánanéztem ma már magasabbak az emberek mint régebben és a gyerekek is hamarabb érnek...ez azt jelenti hogy 21 évesen max az orrod nőhet ))) szerintem ez a végleges magasságod de ha későn érő vagy mint én akkor lehetsz még 175 de a fiuk manapság 15 évesen elérik végleges magasságukat 17 legkésőbb

de pici nemvagy 180 az átlag kb

2010. jan. 24. 17:06
 22/24 anonim ***** válasza:
Alacsony,még pár cm-t biztos nősz,de nem leszel magas,ebbe ne is éld bele magad,fogad el kis növésű vagy.Na és?semmi gond,van ez így,egyébként egyre kisebbek kezdenek lenni a mai fiatalok
2010. márc. 4. 11:54
 23/24 anonim ***** válasza:
Nézd meg mekkora az apád,álltalában a fiúk az apjukat túl növik 2-6 cm-vel,vagy pont akkorák lesznek,ebből már tudsz talán következtetni.
2010. márc. 4. 11:55
 24/24 anonim ***** válasza:

Utolso ha apám 182 cm én leszek 188 cm a gyerek már 194 cm az unokám 2 méter és így tovább :D?

Szerintem ez hülyeség mert akkor már ma órások lennénk 1000 évvel ezelőtt meg törpék szval ez nem így van!

Apádnál alacsonyabb is lehetsz!!!

2010. márc. 4. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!