170 cm fiúknál 17 évesen jó-e vagy nem?
20:03
Te maki, 17 től - 30 éves koromig voltak a kapcsolatok, a párhónapostól a 6 évesig.
Ha nem tudsz valamit kérdezz, de ne feltételezz hülyeséget!
Am valamivel nem lehet elősegíteni a növést?
Sport,gyúrás ilyenek?
Azért utolsó válaszoló, már ne haragudj de szerintem ne legyél büszke, hogy akkora vagy mint egy seggdug*sz..
Én inkább szégyellném a helyedben, nem még büszke lennék rá. Mert azt sugárzod, hogy még nekünk, akik magas emberek szégyelnünk kéne magunkat, és mi nekünk biztos nem volt ennyi csajunk.
Nem a középkorban élünk már, hogy 160 cm legyen a férfiideál magasság..
Nem igazán lehet, maximum mesterséges készítményekkel, vagy műtéttel.. de az hatalmas fájdalom és munkával jár.
Szerintem elégedj meg magaddal, én pl. túl magas vagyok (190 cm) és szeretnék egy kicsit magasabb lenni, de a lábaimból nem lehet levágni..
20:17 :) Látom gondok vannak a szöveg értéssel.
Azt írtam, hogy jó lenne magasabbnak lenni, de vannak sokkal fontosabb tulajdonságok a magasságnál pl a stílus.
Pl Turbós Quattro Audi, Zara zakó, mérnöki diploma, és kisportolt test.
De 17 évesen apuci BMWje is stílusos volt :P
telúúzer...
Utolsó; csatlakozom az előttem szólókhoz: szánlak. (Nem a magasságod miatt.)
Kérdező: ha apukád 171 cm és anyukád is alacsony, akkor nem hiszem, hogy fogsz még nőni. Max. 1-2 centit. De hidd el, így sem gáz lány létemre én is 170 cm körül vagyok és azért már magasnak számítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!