Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehet jobb lett volna ha nem...

Lehet jobb lett volna ha nem csináltatom meg a fitymaszűkületemet?

Figyelt kérdés
Súlyos fitymaszűkületem volt, még petyhüdt állapotba se tudtam felhúzni a fitymám. A szex nagyon jó volt a párommal, de úgy gondoltam megcsináltatom, mert nem higiénikus, viszont így alig élvezem a szexet, szinte semmi az egész szex. Sokkal jobb volt a szex fitymaszűkületesen és 34 évig jobb volt működött.
2014. aug. 30. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztosan erzekeny a makkod mert allandoan a bor vedte. Majd hozzaszokik idovel.
2014. aug. 30. 17:06
 2/5 A kérdező kommentje:
1. es épp az hogy nem érzékeny, alig élvezem.
2014. aug. 30. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
60%
Sajnos már nincs vissza út.Van itt pár válaszoló,aki Isteniti ezt a dolgot. Csak előre lát,mint a ló,mikor fent van neki a szemellenző .Sehol sincs a testünkön annyi idegvégződés ,mint ezen a bőr részen. A makkon lévők is elhalnak .Aki egyszer megszokta a jót,annak nehéz erre átállni .
2014. aug. 30. 17:21
 4/5 anonim ***** válasza:
60%

Nézd lehet attól hogy még petyhüdten sem tudtad a fitymát lehúzni a makkról,lehet még így is lett volna más kezelési mód a szűkület ellen.Nem hiába mondom én hogy a fitymának szerepe van,tele van érzőideggel ami segít az izgalmi állapot elérésében.

Orvoshoz kellene menned és megkérezni hogy lehet valamit még tenni.

Pont ezért nem tetszik hogy itt van egy nő aki mindenkit metélésere akar rávenni,ma már odáig jutott hogy azt hazudozza(akár gyerekeknek is) hogy 3 nap után a műtéttel már simán lehet munkába,iskolába menni akár.Nem beszél arról hogy milyen kellemetlen a gyógyulási idő,meddig is tart,nem beszél arról hogy valakiknek a pénisze érzékennyé válhat érintésre,vagy pont a sex nem lesz jó,a makk kiszáradhat.Valakiknek sikosítóra van utána szükség.

2014. aug. 30. 19:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem is inkább a szűk fityma lett volna a jobb... de utólag ezzel már nem lehet kezdeni semmit... sajnálom :(

Lehet a makkra ráhúzni bőrt, vannak módszerek, az legalább helyrehozza a makk normális állapotát. Keress rá: foreskin restore

2014. szept. 17. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!