Miért fáj a jobb herém?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, ma elmentem 30km-t bicózni, de kb az utolsó 10 km-nél megfájdult a jobb herém, és ez az alhasomra is kisugárzott. Az utolsó 2km már borzasztó volt. Elmentem fürödni, kicsit jobb lett, aztán itthon a házban "gyalogoltam", szóval csak tettem a dolgom és megint erősödni kezdett. Ha leülök, pár perc és megint jó lesz, kivéve ha hozzáérek. Ritkán szokott lenni ilyen, kb havonta 1x, néha talán gyakrabban, de 2 nap után, ha nem másnapra, elmúlik. Mitől lehet ez?2014. aug. 15. 21:02
1/4 anonim válasza:
Kicsit megnyomkodta a bicaj nyerge .De lehet a hirtelen növekedés is az oka .Ha sportolsz,kezdődő viszeresség sem kizárt.
2/4 A kérdező kommentje:
Pontosan milyen sportoktól lehet? Sokat bicózni csak havonta 1-2 alkalommal szoktam, amúgy max 3km/nap az iskoláig. Gördeszka minden este 1 óra. Esetleg a testépítés nem lehet annyira jó? Mit tudok csinálni vele most?
2014. aug. 15. 21:16
3/4 anonim válasza:
Vizes borogatás,ha nagyon szenvedsz :)
Egyébként el fog múlni,nyugi :)
Amit tehetsz,nem piszkálod,borogatod , vársz :)
4/4 A kérdező kommentje:
És ez mitől lehet?
2014. aug. 15. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!