Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nagyobb a jobb herém...

Miért nagyobb a jobb herém mint a bal? 13/F

Figyelt kérdés
Egy pár napja már fáj a jobb herém de csak mikor meg nyomom, és most vettem észre hogy a jobb herém nagyobb is mint a bal, mi lehet a gond???

2014. jún. 4. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Általában nem egyforma a két here, ezzel nincs gond, de ha fáj is, akkor jobb lenne ha orvoshoz mennél.
2014. jún. 4. 15:39
 2/4 Golan Trevize ***** válasza:

A gond az, hogy ezt csak jövőre fogjátok biológia órán tanulni.

Más a vérellátása a két herének, ezért különbözik a méretük.

Az meg rendeltetésszerű, hogyha nyomkodod, fáj.

2014. jún. 4. 15:40
 3/4 szamo77db ***** válasza:
Az, hogy a jobb heréd nagyobb, teljesen rendben van, mint ahogy az is, ha a bal nagyobb. Abban a cipőben járok, amiben te, a jobb nagyobb, de ez nem okozott még semmi gondot. Az meg, hogy nyomkodásra fáj, megint teljesen normális. De ha nagyon szorongsz miatta, akkor keress fel orvost, aki tudni fogja a továbbiakat. Amiben persze az is benne van, hogy semmi bajod nincs. Csak bebeszélted magadnak! Én is ilyen voltam a te korodban, állandóan betegségeket és rendellenességeket beszéltem be magamnak és szenvedtem, mint az állat. Szerencsére volt orvostanhallgató rokonom, aki sok mindent megmagyarázott!
2014. jún. 4. 16:44
 4/4 anonim ***** válasza:

2 es honnan vetted azt a teóriát ,hogy azért nagyobb,mert

más a vérellátása .Hát jobb ha tudod ,nem más .Egyik páros szervünk nagysága sem egyforma .Bioszon meg erre nem térnek ki,még ennél fontosabb dolgokra sem .Nyomkodásra mindenki megfájdul .

2014. jún. 4. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!