Miert nem tudom a fitymat hatrahuzni szárázon? Vizben jol megy de ha száraz akkor huzódik szét a húgycsövem. Merev állaportól van szó
Figyelt kérdés
2014. aug. 18. 22:45
1/5 anonim válasza:
Szerintem csak egyszerűen száraz,és nem csúszik. Nekem se megy sokszor hátra amikor száraz.
Jó az :)
2/5 anonim válasza:
Régebben nekem is voltak hasonló problémáim, merev állapotban nem tudtam hátrahúzni a bőrt. Aztán lett barátnőm és ő megoldotta. :D
Ettől függetlenül néha még most is nehézkesen jön hátra a bőr merev állapotban (főleg, ha száraz), ha nagyon nem megy és fáj is, szerintem nézesd meg dokival, mert lehet, hogy fitymaszűkületed van. Ez egyáltalán nem ciki, elég gyakori jelenség.
3/5 A kérdező kommentje:
nekem merev állapotban simán hátrajön ha vizes :)
2014. aug. 19. 19:15
4/5 anonim válasza:
Akkor vízben tornáztasd sokat és hallottam olyanról amikor valakik a sexnél is sikosítót használnak mert úgy jobban és könnyebben csúszik nekik és ha majd sexre kerül sor akkor az izgalomtól úgy sem leszel száraz:-)
5/5 anonim válasza:
Ha nehezen megy, akkor csak óvatosan szabad játszani, nehogy repedezzen a fityma belső érzékeny bőr-része. Felpuhult állapotban szabad csinálni, fürdés után, lassan, semmi erőszakolás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!