A herezacskóm viszket, száraz, hámlik. Mit tegyek?
Az a baj, hogy a herezacskóm közepe, alsó része világosabbra kifakult, száraz és hámlik. Emellé iszonyatosan viszket, de úgy, hogy megőrülök tőle. Ha már nagyon nem bírok magammal, akkor dezodorral befújom, amikor kiszenvedtem a csípő, maró fájdalmat, utánna megnyugszik kissé. Persze ez már a haláltusám. Kenegettem testápolóval is, szellőztetem is éjszakára, mindent próbátam már. Régóta ez van, de egyszer egy pár hónapra elmúlt, valószínűsítem, hogy a krém miatt amivel kentem. Rühfertőzésre írták fel egy családtagnak.
Valaki jár hasonló cipőben? Jó ötlet valakinek?
Dezodorral ne fújd, mert érzékeny területre nem épp egészséges, ha alumíniummal dúsított spray-t fújsz.
Mutasd meg orvosnak, mert lehet, hogy "csak" száraz és elég lenne Bepanthen-nel vagy Neogranormon-nal kenni, de lehet, hogy valami gombás fertőzés.
Én lány vagyok, nekem volt egyszer hüvelygombám (bocsi az undiságért), kívülről iszonyatosan viszketett, szó szerint képes voltam véresre kaparni a szeméremajkakat, ami utána fájt. Canestent vetetett az orvos, három nap alatt rendbe jött.
Ez egy gomba fertőzés,és ilyen melegben mikor szinte mindig nyírkos a zacsi,csak terjed.
Canesten oldatot vegyél ,és ne krémet.Ez mellett hámosítónak a Neogranormon is jó.Más mindent hagyjál el .
Ha rendbe jött,a hintőpor használata ajánlott.
Reggelente én is hintőporozom.
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni és segítséget kérni tőletek, hogy megoldódott e a viszketés és a herezacskó kiütés problémátok, mert én is ezzel küzdök évek óta, de mára már elviselhetetlen lett az életem a viszketéstől.
2 hét múlva megyek börgyógyászhoz.
Köszönöm szépen, ha válaszoltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!