Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A herezacskóm viszket, száraz,...

A herezacskóm viszket, száraz, hámlik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy a herezacskóm közepe, alsó része világosabbra kifakult, száraz és hámlik. Emellé iszonyatosan viszket, de úgy, hogy megőrülök tőle. Ha már nagyon nem bírok magammal, akkor dezodorral befújom, amikor kiszenvedtem a csípő, maró fájdalmat, utánna megnyugszik kissé. Persze ez már a haláltusám. Kenegettem testápolóval is, szellőztetem is éjszakára, mindent próbátam már. Régóta ez van, de egyszer egy pár hónapra elmúlt, valószínűsítem, hogy a krém miatt amivel kentem. Rühfertőzésre írták fel egy családtagnak.

Valaki jár hasonló cipőben? Jó ötlet valakinek?

2014. jún. 22. 11:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
8-as válaszoló vagyok, nekem a pszichoterápia segített rengeteget, és az, hogy rájöttem, mennyire mérgező a családi környezetem. Azóta szerencsére rengeteget javult a viszketéses problémám. Rosszabb, stresszesebb napjaimon időnként előjön, de már korántsem annyira elviselhetetlenül és gyötrően, mint az azt megelőző 3-4 évben.
2023. okt. 12. 22:51
 12/13 anonim válasza:

Sziasztok van egy tabletta ami kifejezetten viszketésre kapható igaz hogy ez Svájcban van mivel hogyén svájcban élek de ha van alternatívája Magyarországon akkor mindenképpen ajánlom mindenkinek mert nekem is csak az segített

Egy héten keresztül napi 1 szem este és garantáltan elmúlt a viszketés a gyógyszer neve itt LORATADINUM 10 Mg

jún. 13. 21:33
 13/13 anonim válasza:

Sziasztok! Nekem is volt már ilyen többször sajnos, nekem bőrgyógyász írt rá kenőcsőt, az segitett mindig.

Pimafucort a kenőcs neve, viszont vényköteles. Próbáljátok meg, remélem segít nektek is.

okt. 27. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!