Miért van az, hogy sok fiú 14 éves kortól egy centit sem nő?
Azért meg valóban ne utáld a szüleid mert alacsonyak,ha csak ennyiről van szó.Vagy van más is ami miatt fájdalmat okoztak neked?
Én ismerek olyat aki joggal utálhatja a szüleit,aki igaz átlagos növésű,de tök anyajegyes a felső teste,ő meg ezért nem mer strandra menni.És senki nem törődött vele,senki nem beszélgetett hogy mi bántja.Egy szép otthonba éltek,aztán eladták azt is egy leépült házat vettek meg és új suliba ment,ahol kiközösítették,a megszokott jó környezetből bekerült egy idegenbe,ahol gúny tárgya volt sokszor.Aztán meg jött a tök csóróság náluk,hol az egyik szülőnek,hol a másiknak nem volt melója,de a cigire volt pénz,meg az anyukája szeretett titokba inni,így a piára is.
Egy rossz döntés és minden megváltozott és még csak általános iskolás volt,többé nem volt rendes karácsonyi ajándék,mert kajára is alig futotta,se szülinap stb.
Nekem ezeket elmondta mert én nem csúfoltam ki.
Ő utálja magát,meg a családját,mert nem lett még átlagos sem,nem csinálhat olyat mint mások,nem mászkálhat félmeztelenül nyáron,nem mehet strandra,mert tök sok anyajegye van.Ha kimegy egy strandra csak azt látja hogy átlagos emberek vannak és senki nincs akin ennyi anyajegy meg minden féle lenne mint őn.
Csak azt látja hogy neki az ami másnak természetes nem jár,és ebből mit szűrt le hogy ő nem is ér annyit mint mások,ő még átlagos sem.
Hidd el neki van miért panaszkodnia.
tudom hogy nem te írtad azt hogy utálod a szüleid,de ez a srác már tök sokszor írta le az érzését ezzel kapcsolatban és reméltem hogy elolvassa és elgondolkodik rajta.Mert attól hogy kicsi még találhat magának lányt aki úgy szereti ahogy van és a 14 cm az már átlag méret,mert még ezzel is kínozza magát.
Amiket ír az nem csak arra utal hogy a szüleit utálja emiatt,hanem hogy saját magát kínozza és akadályokat gördít maga elé.
Kérező!
De teljesen megértelek téged,csak reménykedni tudsz hogy még fogsz nyúlni.Nem tudom hogy vannak e képek az apukád gyerekkoráról,középiskolás koráról ahol látni lehetne hogy milyen magas volt kb.
Egyet fogadj meg azért ha nem nőnél meg akkor se enged hogy mindenben ez akadályozzon meg és ez uralja az egész életed.Jó?
Tökéletesen értelek téged,mindenki átlagos akar lenni,legyen az magasság,vagy külső.Úgy vagyunk vele ha már nem lehetünk átlagnál jobbak,szebbek,legalább átlagosak hagy legyünk.Plusz középiskolás vagy és látod hogy sok srác milyen magas és emiatt is rosszul érzed magad.De hidd el alacsonyabb srác is tud csajt találni magának,tök sok alacsony srác van és mégis van barátnőjük,családjuk.
Csak remélni tudjuk hogy fogsz még nyúlni.REmélem így lesz.
De simán lehet esélyed magasabb lánynál is,nem minden lánynál csak a magasság számít.A szomszédban egy 180 cm magas kiscsaj lakik és neki volt 175 cm magas barátja,és a mostani is kicsit kisebb.
A nagyon magas lányoknak sem olyan egyszerű párt találni.Ők meg sokszor attól félnek hogy a fiút zavarja majd hogy a csaj magasabb.
A magasság nem befolyásoló tényező,olyan csajt keress aki önmagadért szeret,a személyiségedet is szereti,nem csak a külsőségek érdeklik.
Gondold végig egy normális ismerkedés is úgy kezdődik hogy valami tetszik az illetőn,beszélgettek utána és meglátod hogy passzoltok vagy sem,van e valami ami tetszik,ami rokonszenves aztán többször találkoztok és szépen megismeritek egymást,nem folyton minden kis hibát kerestek a másikba.
Mert a magasságon kívül is lehetne egy csomó hibát keresni.
persze hogy van esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!